spot_img
joi, ianuarie 20, 2022
spot_img

Bilete de tramvai false tipărite la Mitropolia Banatului

tramvaie din TimișoaraLa Timișoara au fost identificate aproximativ 10.000 de bilete ale Societății de Transport Public Timișoara STPT false care ar fi fost realizate la tipografia Mitropoliei Banatului.

Parchetul de pe lângă Judecătoria Timișoara continuă anchetarea celor două persoane care au fost prinse în flagrant în timp ce tranzacționau 5.000 de bilete STPT false, potrivit Ziua de Vest. Conform știrii inițiale, flagrantul a fost pus la cale joia trecută, de polițiștii de la Secția 3 Timișoara, care au descoperit că angajatul unei tipografii din Timișoara, un bărbat în vârstă de 43 de ani, plasa pe piață mii de bilete STPT false, prin intermediul angajatei unui magazin, în vârstă de 30 de ani. În timpul flagrantului femeia a recunoscut că mai avea acasă alte 5.000 de bilete.

Procurorii au descoperit că biletele au fost tipărite la Tipografia Partoș, care aparține Mitropoliei Banatului. Și de aici au început declarațiile contradictorii. Conform unor surse judiciare, biletele nu ar fi deloc false, ci bilete originale. Ele ar fi fost sustrase de angajatul Tipografiei Partoș și scoase la vânzare. Dar, aceleași surse judiciare mai spun că biletele trebuiau să fie distruse de tipografie.

 

Ultimele Articole