Bilete de intrare pentru lnnoTrans Berlin 2018, disponibile la Camera de Comerţ şi Industrie Româno-Germană

11 iulie 2018

În perioada 18 – 21 septembrie a.c. la Berlin, se va desfăşura târgul internaţional pentru tehnologia transportului InnoTrans 2018, cea mai importantă platformă internaţională pentru transportul pe şine de marfă şi personal, urban şi interurban.

Biletele de intrare pot fi cumpărate în avans de la Camera de Comerţ şi Industrie Româno-Germană, reprezentanta Messe Berlin în România. Prețul unui tichet pentru întreaga perioadă este 25 €,  iar cel pentru tichetul de o zi 15 €.  Biletele sunt și abonamente pe liniile de transport din Berlin.

InnoTrans – târgul internaţional lider la nivel mondial pentru tehnologia transportului, subansamble şi componente, vehicule şi sisteme – a înregistrat de la o ediţie la alta  o creştere importantă a numărului de expozanţi. La ediţia precedentă, din anul 2016, au expus un număr de  2.955 de companii din 60 de ţări. Suprafaţa netă de expunere a fost de 111.984 mp, iar calea ferată folosită ca display a totalizat aproape 3.500 ml. Din cei 144.470 de vizitatori înregistrați în 2016, 96,8% au fost specialişti.

 

Secţiunile  târgului sunt:

Railway Technology – vehicule de transport de marfă şi persoane pe şine; piese, componente (motoare, sisteme de propulsie, cutii de viteză, angrenaje, cuplaje, frâne, dotări interne), etc.

Railway Infrastructure – infrastructură/ automatizări şi semnalizări pentru calea ferată;

Public Transport/Transport IT/Services

– dotări pentru staţii/ sisteme de informaţii pentru pasageri/ management

– software pentru transport/ Managementul transportului/ Comunicaţii/ Prelucrarea datelor/Logistică în transportul de marfă

  • servicii (consulting, finanţare, întreprinderi de transport, asociaţii, ştiinţă şi cercetare)

Interiors – interioare pentru vehicule pe sine şi pentru autobuze/tablouri de bord/suporturi pentru bagaje, bare de susţinere/sisteme de climatizare, etc.

Tunnel Construction – materiale şi echipamente de construcţie – componente si accesorii,  tehnică de securitate, comunicaţii, servicii de reparatie şi mentenanţă, consultanţă.

 Programul va fi completat de InnoTrans Convention, o serie de conferinţe şi forumuri cu centrul de greutate „Dialog Forum” organizat de asociaţiile de profil germane şi europene,  „Public Transport Forum” şi „International Tunnel Forum”.