spot_img
vineri, august 19, 2022
spot_img

Bilanțul Gabrielei Firea la Primăria Capitalei. Tramvaie din 1990, prezentate ca fiind din 2016

Bilanțul Gabrielei Firea după patru ani la Primăria Municipiului București prezintă tramvaie din 1990 ca fiind cele care circulau pe șinele Capitalei în 2016, când a preluat mandatul de edil.

bilanțul Gabrielei Firea

Gabriela Firea și-a făcut bilanțul referitor la transportul public în comun din București. „Din păcate, mulți au uitat cum era transportul public în comun acum 4 ani”, spune primarul.

Doar că ea folosește imagini cu tramvaiele din 1990 și autobuze din 2006 și 2007, nu din 2016, așa cum susține, dezvăluie jurnaliștii de la Libertatea. În cel mai recent episod video postat pe pagina personală de Facebook, Firea vorbește despre transportul în comun. „În 2016 am decretat transportul în comun o prioritate a primului meu mandat, fiind conștientă că era și rezolvarea a două probleme majore ale Bucureștiului”, spune Firea în clipul electoral ce folosește imagini atribuite acum patru ani.

Bilanțul Gabrielei Firea. De când sunt fotografiile

Numai că acestea nu sunt din 2016, așa cum susține edilul Capitalei. O fotografie cu tramvaiul 32 din 1990 e publicată de site-ul simplybucharest.ro și folosită de Firea în bilanț.

„Poza color ne-arată și cum întorcea tramvaiul 32: odată cu începerea construirii Centrului Civic, legătura Rahovei cu restul orașului a fost distrusă” – este descrierea autorului siteului. În filmul Gabrielei Firea aceeași imagine e marcată cu anul 2016.”Cu toate aceste eforturi pe care le-am făcut, cu rezultate de netăgăduit, adversarii mei mă critică pentru fiecare incident din trafic. Este doar demagogie și politica ieftină!”, spune primarul general.

Ultimele Articole