spot_img
luni, noiembrie 29, 2021
spot_img

Bani și bijuterii uitate în tren, recuperate de proprietari grație a doi angajați ai CFR Călători

Sume importante de bani și bijuterii uitate în tren au fost recuperate de proprietarii neatenți, grație a doi angajați ai CFR Călători, Regionala Iași.

bijuterii uitate în tren

”La data de 3.08.2021, orele 7,30, la sediul Postului de Poliție TF Iași s-au prezentat numiții Epure Benone și Căuneac Viorel, lucrători în cadrul SNTFC Iași – Sucursala Regională de Transport Feroviar de Călători Iași – stația CF Călători Iași, care au predat organelor de poliție un borset ce conținea suma de 12.800 lei și 800 euro, un lănțișor din aur, dar și o plasă cu bunuri personale. Cu privire la bunurile menționate mai sus, cei doi lucrători CFR au relatat faptul că la data de 01.08.2021, în jurul orelor 23,00, pe timpul efectuării reviziilor legitimațiilor de călătorie, în vagonul 9 din compunerea trenului nr. IR 1962 Iași-Mangalia, între stațiile CF Vaslui și Crasna, le-au găsit abandonate pe scaunul din zona locurilor 53-63. În urma verificărilor specifice efectuate, a fost identificat posesorul bunurilor de mai sus, acestea fiindu-i predate la data de 15.08.2021 pe bază de dovadă. Cu această ocazie, Biroul Județean de Poliție Transporturi Iași le transmite felicitări și mulțumiri lucrătorilor Epure Benone și Căuneac Viorel!”, se arată într-o adresă trimisă de polițiști directorului SRTFC Iași, Constantin Axinia.

Bani și bijuterii uitate în tren de un român care lucra ca bucătar în Anglia

În urma verificărilor efectuate, polițiștii de la Transporturi au identificat proprietarul bunurilor – un bărbat de 43 de ani din comuna Holboca, județul Iași, care a călătorit cu trenul pe ruta Iași-Vaslui, iar la coborâre a uitat borseta în tren.

Bărbatul este bucătar în Anglia și venise cu banii acasă, potrivit jurnaliștilor de la Bună Ziua Iași. (A.B.)

RECOMANDĂRI

Ultimele Articole