spot_img
miercuri, noiembrie 30, 2022
spot_img

VIDEO Bețiv călcat de tren în timp ce dormea pe șine. Ce întârziere a avut R 6312

Cei care au călătorit pe ruta Iași-Tecuci în dimineața zilei de marți au ajuns cu întârziere la destinație, din cauza unui bețiv călcat de tren în timp ce dormea pe șinele de cale ferată.

Trenul Regio 6312, operat de CFR Călători, a surprins în linie curentă, între stațiile Berheci-Frunzeasca, km 248+700, o persoană de sex masculin.

Trenul implicat a înregistrat o staționare de 49 de minute, pentru intervenția reprezentanților SMURD. Accidentul a fost înregistrat pe raza  SRCF Iași, în jurul orei 9.00. Nu au fost implicații în circulația altor trenuri, a precizat, la solicitarea Club Feroviar, purtătorul de cuvânt al Companiei Naționale de Căi Ferate CFR SA, Oana Brânzan.

Bețiv călcat de tren. A scăpat cu câteva zgârieturi

Potrivit Antena 3, salvatorii au declarat că au găsit victima în stare de conștiență. Bărbatul de 35 de ani nu are decât câteva zgârieturi. Era băut și a adormit între șine.

Medicii de la SMURD elicopter spun că nu au mai văzut așa ceva. Bărbatul dormea între șine când trenul Regio a trecut peste el. Mecanicul de locomotivă al trenului Regio care circula pe ruta Iași-Tecuci l-a observat, dar nu a avut timp suficient pentru frânare și a trecut peste el.

Echipa de descarcerare de la Tecuci încearcă să extragă victima pentru a-i fi acordate îngrijiri medicale. La fața locului sunt mai multe echipaje medicale, inclusiv elicopterul SMURD.

Trenul plecase din Iași la ora 5,05 și urma să ajungă la destinația finală, Tecuci, la ora 9,22.

Ultimele Articole