sâmbătă, mai 4, 2024
spot_img

BERD cauta consultanti pentru Cadrul de Transport Public Ucrainean

uktrBERD a aprobat Cadrul de Transport Public Ucrainean pentru a sustine investitiile in modernizarea transportului public in orasele ucrainene. Cadrul de Transport Public va finanta un numar de subproiecte mai mici. Fiecare companie de transport municipal va stabili o Unitate de Implementare a Proiectului pentru a controla implementarea subproiectului in fiecare zi.
Conform Cadrului de Transport Public, fondurile vor fi alocate pentru achizitia de tramvaie noi; reabilitarea si modernizarea infrastructurii de tramvai, renovarea depourilor si achizitia de echipament de intretinere nou.
Pentru acest proiect, BERD intentioneaza sa intre in acorduri cadru cu pana la 6 consultanti pentru a permite bancii sa obtina o lista scurta de consultanti precalificati de la care sa poata obtine servicii fiabile rapid si eficient. Acordul cadru va stabili in avans ratele taxelor pentru experti, termeni si conditiile contractelor si procedurile care vor reglementa sarciniile individuale care vor fi solicitate pentru implementarea Cadrului de Transport Public. Cererile de exprimare a interesului pentru acordurile cadru de consultanta pot fi depuse pana pe 7 iunie.
Fiecare Unitate de Implementare a Proiectului isi va coordona toate activitatile conform Cadrului de Transport Public. Consultantul selectat va sustine Unitatea de Implementare a Proiectului in toate aspectele sale de implementare a proiectului, inclusiv pregatirea proictelor detaliate, specificatiile tehnice, documentatia pentru licitatie, asistenta in timpul licitatiei, evaluarea licitatiei si finalizarea contractului, administrarea si supravegherea implementarii contractului, precum si sistemul de realizare a platilor.

IN THE SPOTLIGHT

Târgul de Carieră Feroviară în România, 12-14 iunie în format hibrid: fizic și online

”Târgul de Carieră Feroviară în România”, singurul târg de profil dedicat domeniului feroviar și al transportului urban pe șină, se va desfășura în format...

Ultimele Articole