spot_img
duminică, ianuarie 29, 2023
spot_img

VIDEO Bătaie în Gara de Nord din București, între suporterii U Craiova 1948 și jandarmi

O bătaie în Gara de Nord din București, între suporterii formației U Craiova 1948 și jandarmi, a avut loc marți seara, după ce oltenii au aprins câteva torțe.

Ultrașii din Peluza Sud 97 se aflau în drum spre Ploiești pentru meciul cu Petrolul, informează Pro Sport.

Petrolul – U Craiova 1948, a fost meciul zilei din 16-imile Cupei României, terminat 0-1. Disputa de pe terenul de fotbal a fost decisă în minutul 52, când oltenii au înscris prin Terell Ondaan. Echipa antrenată de Adrian Mutu venea după cinci meciuri consecutive fără succes, iar o victorie în Cupă era singura opțiune pentru a mai îndulci atmosfera încordată de la echipă.

Bătaie în Gara de Nord, provocată de ultrașii olteni

Peste 250 de ultrași din Peluza Sud 97 au făcut deplasarea la Ploiești, iar în Gara de Nord din Capitală ultrașii olteni s-au întâlnit cu susținătorii alb-albaștrilor din Capitală. După ce fanii din PS 97 au aprins câteva torțe, jandarmii au dorit să intervină, iar între ultrașii din Bănie și forțele de ordine s-au produs mai multe îmbrânceli. Oamenii legii voiau să le dea amenzi celor care au aprins torțe, dar lucrurile s-au calmat în cele din urmă și suporterii s-au urcat în tren, pentru a-și continua drumul spre Ploiești.

În urmă cu opt ani a avut loc, în aceeași fază a Cupei României, un meci între Craiova și Petrolul, iar fanii din Peluza Sud 97 le-au vandalizat autocarele „lupilor galbeni” în drumul acestora spre Drobeta-Turnu Severin, acolo unde s-a jucat partida.

Ultimele Articole