spot_img
miercuri, iulie 6, 2022
spot_img

Bariere defecte în nordul Bucureștiului. Au stat coborâte mai bine de două ore

Două bariere defecte le-au dat bătăi de cap șoferilor bucureșteni marți dimineață, care au fost nevoiți să aștepte mai bine de două ore.

UPDATE. La ora 13.50 a fost remediat și deranjamentul tehnic de la bariera Petricani, a anunțat CFR SA. În acest moment, sistemul de semnalizare, inclusiv barierele de la trecerea la nivel cu calea ferată, din zona Petricani, funcționează în condiții normale.

La momentul actual, echipele de intervenție verifică pe teren toate instalațiile și înlocuiesc anumite componente arse, a precizat, la solicitarea Club Feroviar, Oana Brânzan, purtătorul de cuvânt al Companiei Naționale de Căi Ferate CFR SA.

Ea a menționat că se intervine pentru verificarea instalațiilor pe întreaga distanță Băneasa Pantelimon – Pasărea și că speră ca în scurt timp să remedieze deranjamentul, iar sistemul de dirijare a circulației, inclusiv instalațiile de la bariera din zona Petricani să funcționeze în condiții normale.

Bariere defecte. La Andronache s-a deblocat situația

Sistemul de semnalizare de la bariera Andronache a fost deja remediat, iar barierele funcționează normal.

Circulația trenurilor se realizează în condiții speciale, la cale liberă, personalul de specialitate fiind pe teren pentru coordonarea traficului feroviar. ”Regretăm situația, adresăm scuzele necesare tuturor participanților la traficul rutier, cu mențiunea că echipele aflate pe teren depun eforturi pentru restabilirea, în scurt timp, a sistemului de semnalizare de la bariera Petricani, km 11+046”, a mai precizat Oana Brânzan.

Ultimele Articole