spot_img
marți, noiembrie 30, 2021
spot_img

Barieră defectă la Petricani. Traficul autobuzelor STB a fost deviat pe o rută ocolitoare

O barieră defectă la Petricani, în zona de nord a Bucureștiului, a determinat Societatea de Transport București să devieze traficul autobuzelor.

barieră defectă la Petricani

”Autobuzele liniei 343 circulă deviat pe sensul Institutul Oncologic, pe Șos. Pipera, Str. Barbu Văcărescu, Str. Gara Herăstrău, Bd. Dimitrie Pompeiu, apoi pe traseul de bază. Cauza: barieră defectă (de la Șos. București Nord/ Str. Petricani)”, a anunțat STB duminică după amiază pe contul său de Twitter.

Barierele de la Petricani și Andronache au fost de mai multe ori în atenția primarului general Gabriela Firea, care a declarat că nu mai vrea ca ele să se lase dimineața și seara, când vin, respectiv pleacă oamenii de la muncă. Practic, Firea voia să facă ea Mersul Trenurilor.

Barieră defectă la Petricani. Fiind duminică, nu au fost probleme deosebite

”Am o rugăminte către Ministerul Transporturilor, mai exact către CFR, deoarece ajunsesem la o înțelegere amiabilă cu anteriorul Guvern astfel încât în mijlocul uneri capitale europene, mai bine spus în Sectorul 2 al Capitalei, să nu se mai lase bariera la nivel cu trecerea cu calea ferată în orele de vârf, adică dimineața între 7 și 9,30, poate chiar 6,30-9,30 dimineața și de asemenea la finalul programului, când se iese de la birou, de la muncă, între 17 și 19,30. Mă refer în special la cele două bariere de la Andronache și Petricani”, spunea primarul general pe 9 decembrie 2019.

Fiind duminică, această barieră defectă la Petricani nu a stânjenit foarte mult traficul, dar ar fi bine ca de luni ea să funcționeze.

RECOMANDĂRI

Ultimele Articole