spot_img
duminică, octombrie 2, 2022
spot_img

Al doilea bărbat ucis de tren într-o singură zi. Ce întârziere a avut R 2443

Într-un interval de nici 12 ore, avem parte de un alt bărbat ucis de tren pe căile ferate din România.

Compania Națională de Căi Ferate CFR SA a anunțat luni seara că traficul feroviar a fost oprit temporar, în intervalul orar 16.10 – 17.30, pe raza SRCF Brașov, între Turnișor și Orlat, la km 13+880, din cauza unei persoane de sex masculin, care s-a aruncat în fața trenului R 2443 (circulă pe relația Sibiu – Târgu Mureș) și a fost accidentată mortal.

Trenul a staționat aproximativ 80 de minute în linie curentă (linie simplă) până la sosirea organelor de cercetare (procuratura și IML). CFR SA a precizat faptul că nu a fost afectată circulația altor trenuri de călători.

Bărbat ucis de tren și pe M 800, în cursul dimineții

Luni dimineață a avut loc un eveniment similar pe Raza Regionalei Cosntanța, după ce un bărbat a fost lovit de tren în apropiere de halta Neptun de pe M800.

Conform medicului Diana Claudia Tatarici, purtătorul de cuvânt al Serviciului de Ambulanţă al judeţului Constanţa, la fața locului a intervenit un echipaj de tip B2 al Serviciului de Ambulanță Județean (SAJ) și elicopterul SMURD. Bărbatul nu a putut fi salvat, după cum a informat Club Feroviar în cursul dimineții de luni.

Ultimele Articole