miercuri, iunie 26, 2024
spot_img

VIDEO. Bărbat lovit de tren la Apahida. A intervenit SMURD, dar nu s-a mai putut face nimic

Un bărbat a fost lovit de tren duminică seara, la ora 20:48, în comuna clujeană Apahida, pe Magistrala feeroviară 300, iar echipajul SMURD sosit la fața locului nu a putut decât să constate decesul.

Pompierii din cadrul Detașamentului 1 Cluj-Napoca au intervenit de urgență în apropierea străzii Tudor Vladimirescu din comuna Apahida, unde o persoană a fost lovită de un tren.

Ajunse la fața locului, echipajele ISU Cluj au găsit victima, un bărbat de aproximativ 60 de ani, care prezenta leziuni incompatibile cu viața.

Imaginile de pe camerele de supraveghere din zonă au surprins exact momentul impactului, oferind detalii clare și cutremurătoare despre tragicul incident. Bărbatul nu a supraviețuit impactului, leziunile suferite fiind extrem de grave, relatează Știrile Pro TV. La locul incidentului au intervenit o autospecială cu modul de descarcerare și două ambulanțe SMURD, dintre care una de terapie intensivă mobilă. Echipajele au acționat prompt, dar, din păcate, nu s-a mai putut face nimic pentru a salva viața victimei.

Ancheta continuă pentru a clarifica toate aspectele acestui incident tragic.

IN THE SPOTLIGHT

FOTO-VIDEO. Cum se lucrează la modernizarea căii ferate Poieni-Agireș

La o lună distanță, Asociația Pro Infrastructura a publicat o nouă filmare și un set de fotografii din care se poate vedea cum se...

Ultimele Articole