miercuri, iunie 26, 2024
spot_img

Un bărbat beat adormit pe calea ferată la Barboși a fost salvat de un echipaj SMURD

Un bărbat beat adormit pe calea ferată în apropierea stației CF Barboși de pe raza Regionalei Galați a fost salvat de un echipaj SMURD.

Bărbatul de 44 de ani a fost trezit de un echipaj SMURD cu puţin înainte de trecerea trenului care venea din Galaţi, informează Inspectoratul pentru Situaţii de Urgenţă (ISU) Galaţi, citat de Agerpres.

”O misiune mai puţin obişnuită a întregistrat joi echipajul de pompieri de pe ambulanţa SMURD. Apelul unei persoane care trecea prin zonă a sesizat faptul că un bărbat, care pare să fi consumat băuturi alcoolice, este căzut pe calea ferată a podului din zona Gării Barboşi. Când au ajuns la locul evenimentului, paramedicii au găsit un bărbat de 44 ani, intoxicat etanolic, care adormise între şinele de cale ferată şi refuza să plece. Din fericire, colegii noştri l-au convins la timp să urce în ambulanţă, pentru că, la scurt timp, a trecut şi trenul dinspre Galaţi”, a transmis ISU Galaţi.

În prezent, bărbatul este în afara oricărui pericol şi se află sub supraveghere medicală la Spitalul Clinic Judeţean de Urgenţă Galaţi.

IN THE SPOTLIGHT

FOTO-VIDEO. Cum se lucrează la modernizarea căii ferate Poieni-Agireș

La o lună distanță, Asociația Pro Infrastructura a publicat o nouă filmare și un set de fotografii din care se poate vedea cum se...

Ultimele Articole