spot_img
sâmbătă, septembrie 24, 2022
spot_img

VIDEO Bansky la metroul din Londra, apel către călători pentru purtarea măștilor

A revenit Bansky la metroul din Londra, acolo unde și-a început cariera. De această dată, artistul britanic a lansat un apel către călători pentru purtarea măștilor.

Bansky la metroul din Londra

Un scurt film publicat pe contul lui de Instagram arată un bărbat, care ar putea fi chiar artistul (este cunoscut faptul că el îşi ascunde identitatea), îmbrăcat ca un om de serviciu. El le cere călătorilor să păstreze distanța în timp ce desenează.

Transport for London (TfL) a transmis că desenele au fost între timp înlăturate, în conformitate cu stricta politică anti-graffiti, potrivit BBC. Proiectul intitulat „If You Don’t Mask, You Don’t Get” înfățișează mai mulţi şobolani care poartă măști.

La finalul videoclipului, cuvintele „I get lockdown” (sunt în carantină) apar pe un perete al unei staţii, iar când uşile trenului se închid poate fi văzută continuarea „but I get up again” (dar mă ridic din nou).

Cei care folosesc metroul londonez sunt obligaţi să poarte mască.

Bansky la metroul din Londra, TfL a apreciat inițiativa

TfL a mai spus că apreciază acţiunea lui Banksy de a încuraja oamenii să îşi acopere feţele. „Vrem să îi oferim lui Banksy şansa de a face o nouă versiune a mesajului lui pentru clienţii noştri într-un spaţiu potrivit”, au precizat oficialii autorității de transport.

La începutul carierei sale, Banksy, originar din Bristol, a realizat mai multe desene în metroul din capitala britanică.

Ultimele Articole