spot_img
luni, septembrie 26, 2022
spot_img

Guvernul aprobă azi o hotărâre privind banii de la Strabag pentru Ministerul Transporturilor

Guvernul va adopta miercuri un proiect de hotărâre privind banii de la Strabag pentru Ministerul Transporturilor, dar și alte acte normative.

banii de la Strabag Departamentul pentru infrastructură

Executivul va lua act şi de raportul privind datoria guvernamentală la finalul anului precedent.

Pe ordinea de zi este înscris şi un proiect de hotărâre privind aprobarea bugetului de venituri şi cheltuieli pe anul 2019 al Companiei Naţionale ”Administraţia Porturilor Dunării Maritime ”S.A Galaţi, aflată sub autoritatea Ministerului Transporturilor

Banii de la Strabag, aprobați la Palatul Victoria

Un proiect de hotărâre care va fi aprobat de Executiv vizează aprobarea bugetului de venituri şi cheltuieli aferent activităţii de privatizare al Ministerului Economiei pe anul 2019.

Astfel, Guvernul va discuta şi adopta un proiect de hotărâre pentru aprobarea bugetului de venituri şi cheltuieli aferent activităţii de privatizare pe anul 2019 al Ministerului Transporturilor.

„Ministerul Transporturilor şi-a propus, pentru anul 2019, oferirea la vânzare a unui pachet rezidual de 365.174 acţiuni nominative cu o valoare nominală de 2,50 lei fiecare, reprezentând 1,4051% din capitalul social al S.C. “Antrepriza Reparaţii şi Lucrări – ARL Cluj S.A., societate privatizată în anul 2007, acţiuni suplimentare provenite din majorarea capitalului social al societăţii privatizate, cu valoarea terenurilor pentru care aceasta a obţinut, ulterior privatizării, certificate de atestare a dreptului de proprietate asupra terenului. Valoarea nominală a pachetului de acţiuni ce urmează a fi oferit la vânzare este de 912.935 lei”, potrivit actului normativ.

Un alt proiect aflat pe ordinea de zi a reuniunii Cabinetului Dăncilă vizează modificarea alin. (1) al art. 11 din Normele metodologice privind modalitatea de acordare a drepturilor la transport interurban gratuit persoanelor cu handicap aprobate prin Hotărârea Guvernului nr.1017/2018.

Ultimele Articole