spot_img
marți, iulie 5, 2022
spot_img

CFR Călători a lansat o licitație pentru bandaje de roți pentru locomotive electrice

Societatea Națională de Transport Feroviar de Călători CFR Călători SA a lansat o licitație pentru bandaje de roți pentru locomotive electrice.

În sistemul electronic de achiziții publice a fost postat vineri anunțul de licitație ce are ca obiect ”Bandaj brut laminat din oțel nealiat pentru locomotive electrice”. Valoarea totală estimată a contractului de tip acord cadru pentru un an este cuprinsă între 38.500 și 1.786.400 lei lei.

Bandajele pentru locomotive trebuie să fie realizate din oţel marca B6T calmat tratat (degazat, desulfurat, dezoxidat) vid. Conţinutul admis de hidrogen al oţelului în stare lichidă trebuie să ajungă la maximum 2 ppm. Bandajele trebuie livrate în stare îmbunatățită (calită şi revenită). Producătorul trebuie să ia măsuri tehnologice eficace în scopul evitării formării de fulgi și fisuri, iar suprafaţa bandajelor la livrare trebuie să fie corespunzătoare stării brut laminate.

Produsele vor fi livrate franco-depozit la Serviciul Depozitare şi Desfacere al societății din str. Hărmanului nr. 3, Brașov.CFR Călători vrea să cumpere până la 464 de bandaje de roți pentru locomotive electrice

Cantitatea acordului cadru va fi de minimum 10, maximum 464 de bucăți. Cantitatea celui mai mare contract subsecvent va fi de minimum 10,  maximum 128 de bucăți.

Criteriul de atribuire a contractului este prețul cel mai scăzut. Garanția de participare la procedura de achiziție este de 4.928 de lei, valabilă trei luni. Termenul limită pentru primirea ofertelor sau a cererilor de participare este data de 27 aprilie 2022, ora 15:00. Oferta trebuie să fie valabilă până la data de 27 iulie 2022.

Ultimele Articole