spot_img
sâmbătă, martie 25, 2023
spot_img

Licitație la Regionala Brașov a CFR SA pentru agregate pentru balast de cale ferată

Regionala Cluj a Companiei Naționale de Căi Ferate CFR SA vrea să cumpere peste 16.500 de tone de agregate pentru balast de cale ferată.

În sistemul electronic de achiziții publice a fost postat anunțul de licitație ce are ca obiect ”Agregate pentru balast de cale ferată”. Valoarea totală estimată a contractului este de 599.976 de lei, echivalentul a peste 120.000 de euro.

Licitația vizează achiziția a 16.666 de tone, iar graficul de livrare este de nouă luni de la data semnării contractului. Livrarea produsului se va face la stațiile CFR de pe raza SRCF Brașov. Transportul se asigură astfel: Entitatea contractantă asigură în staţiile C.F. de pe linia 316 Brașov – Deda vagoanele pentru încărcarea agregatelor, iar contractantul (firma care va câștiga licitația organizată de regionala Brașov a CNCF CFR SA) încarcă agregatele în vagoanele goale asigurate de entitatea contractantă în staţiile C.F. de pe linia 316 Brașov – Deda.Condiții de participare la licitația pentru agregate pentru balast de cale ferată

Garanția de participare la procedura de achiziție lansată de Regionala Brașov va fi în cuamtum de 1% din valoarea fără TVA a contractului.

Termenul limită pentru primirea ofertelor sau a cererilor de participare este data de 21 martie 2022, ora 15:00. Oferta trebuie să fie valabilă până la data de 21 iunie 2022.

Ultimele Articole