duminică, decembrie 3, 2023
spot_img

Bagaj suspect la Ministerul Transporturilor. Poliția a restricționat traficul pe Bd Dinicu Golescu

Traficul rutier a fost restricționat marți dimineață pe Bulevardul Dinicu Golescu din București, pe ambele sensuri, între strada Mircea Vulcanescu și strada Witting, după descoperirea unui bagaj suspect la MInisterul Transporturilor.

UPDATE În bagajul respectiv nu au fost găsite obiecte sau substanțe periculoase.

bagaj suspect la MInisterul Transporturilor Bugetul GEI Palat CFR pe 2020 tăierea datoriilor

”O echipă pirotehnică a Serviciului Român de Informații a ajuns în perimetrul respectiv și se întreprind măsurile specifice pentru astfel de situații”, transmite SRI.

”În urmă cu puțin timp, a fost înregistrat un apel la 112, iar autoritățile au fost alertate cu privire la existența unui bagaj suspect în curtea Ministerului Transporturilor. O echipă pirotehnică a Serviciului Român de Informații a ajuns în perimetrul respectiv și se întreprind măsurile specifice pentru astfel de situații”, mai transmit reprezentanții SRI în legătură cu acest caz din zona de nord a Capitalei.

Bagaj suspect la Ministerul Transporturilor. Precizările Poliției Capitalei

Și Poliția Capitalei a făcut un anunț în acest sens, pe care-l redăm integral în cele ce urmează: ”Astăzi, în jurul orei 11.00, prin apel 112 a fost sesizat faptul că în zona porții de acces spre clădirea Ministerului Transporturilor se află abandonată o geantă. La fața locului s-au deplasat polițiști din cadrul Secției 3 Poliție, precum și ai Brigăzii Rutiere, care au dispus restricționarea traficului pietonal și rutier în zonă. Colegii din cadrul Serviciului Pirotehnic al SIAS efectuează verificări”.

Ultimele Articole