spot_img
luni, ianuarie 30, 2023
spot_img

B Logistics ofera un nou serviciu feroviar Belgia-Suedia

01-b-logisticsB Logistics isi extinde oferta europeana punand la dispozitie un nou tren Xpress catre Suedia care reprezinta cea de-a opta legatura pe reteaua European Green Xpress Network. Ruta Xpress catre Suedia este prima ruta Anvers Xpress care va fi dezvoltata ca raspuns la cererea din piata intermodala. Trenul va fi suplimentat cu incarcaturi conventionale.
Ruta Xpress catre Suedia leaga Belgia (cu Anvers-Nord ca hub) de Suedia (cu Malmo ca hub) de 3 ori pe saptamana. La capatul suedez al liniei, partenerul Green Cargo manipuleaza serviciile, iar in curand vor exista conexiuni catre Danemarca si Norvegia. Trenul efectueaza o calatorie de 21 de ore. B Logistics si Green Cargo sunt parteneri pentru serviciile de productie si vanzari.
„Suntem incantati sa putem conecta reteaua noastra scandinava printr-un al treilea tren catre Europa. Aceasta solutie feroviara este acum o alternativa rapida la transportul naval si un inlocuitor pentru volumul transportat de camioane. Suntem convinsi de faptul ca clientii nostri vor beneficia nu numai de eficienta climatica oferita de acest transport feroviar, dar si de fiabilitatea solutiei”, a declarat Jan Kilström, CEO Green Cargo.
Ca urmare a cererii mai multor transportatori din Portul Ghent, un tren marfar va circula din Ghent catre Anvers avand legatura cu linia Xpress catre Suedia.

Ultimele Articole