spot_img
duminică, octombrie 2, 2022
spot_img

VIDEO Avion prăbușit pe calea ferată în Statele Unite ale Americii

Imagini cu un avion prăbușit pe calea ferată lângă Los Angeles, statul California, Statele Unite ale Americii, au fost postate de polițiștii de peste Ocean pe rețelele de socializare.

Pilotul unui avion de mici dimensiuni, căzut chiar pe calea ferată după o decolare eșuată de pe un aeroport de lângă Los Angeles, a fost scos din rămășițele aparatului de zbor cu doar câteva secunde înainte ca acesta să fie spulberat de un tren. În urma impactului, resturile avionului au zburat în toate părțile, relatează Digi24.

Avionul, un Cessna 172, a ratat decolarea de pe aeroportul Whiteman de lângă Pacoima, un cartier din Los Angeles. Aparatul de zbor a aterizat forțat și a rămas blocat între șinele de tren chiar la o trecere la nivel cu calea ferată.

Avion răbușit pe calea ferată. Pilotul a fost dus de urgență la spital

Din imaginile, filmate de bodycam-ul unuia dintre polițistii care a participat la operațiunea de salvare, se poate vedea cum pilotul, grav rănit, este tras și scos afară din avionul avariat, cu câteva secunde înaintea sosirii trenului.

Clipul video a fost postat de Poliția din Los Angeles (LAPD) pe contul de Twitter al instituției. Pilotul a fost transportat de urgență la spital. Niciun pasager din tren nu a avut de suferit, conform presei din SUA.

Ultimele Articole