spot_img
marți, septembrie 27, 2022
spot_img

Avarie la metrou. Trenurile nu opresc în stația Eroii Revoluției de pe Magistrala 2

O avarie la metrou produsă miercuri după-amiază a făcut ca trenurile să nu poată opri în stația Eroii Revoluției de pe Magistrala 2, Berceni-Pipera.

UPDATE Începând cu 15:38 circulația trenurilor de metrou pe Magistrala 2 a fost reluată în condiții normale, a anunțat Metrorex.

”Informăm publicul călător că astăzi, 22.09.2021, începând cu ora 13:55, din cauza unei avarii la alimentarea cu energie electrică, pe Magistrala 2, în stația de metrou Eroii Revoluției a fost afectat iluminatul normal. Pe durata avariei, în stațiile Metrorex intră automat iluminatul de siguranță. Pentru siguranța călătorilor aflați la metrou, s-a dispus circulația trenurilor fără oprire în stația de metrou Eroii Revoluției”, a anunțat oficial societatea de transport subteran din Capitală.

Conducerea Metrorex a precizat faptul că pasagerii sunt permanent informați prin sistemul de sonorizare de la peronul stațiilor despre această situație și sunt îndrumați de către personalul Metrorex spre transportul public de suprafață.

Ultimele Articole