duminică, aprilie 14, 2024
spot_img

Avarie la Metrorex. Trenurile circulă în sistem pendulă în sudul Bucureștiului, pe M2

O avarie la Metrorex, din cauza lipsei de tensiune, a dat vineri peste cap circulația trenurilor de metrou în sudul Bucureștiului.

UPDATE. La 12:56 circulația a fost reluată în condiții normale.

Oficialii Metrorex au anunțat că începând cu ora 12:10, circulația a fost reorganizată  pe Magistrala 2 Berceni – Pipera, ca urmare a lipsei de tensiune  pe șina a III-a la stația Piața Sudului. Pe distanța Piața Sudului – Berceni circulația se desfășoară în sistem pendulă, iar pe relația Pipera-Piața Sudului circulația se desfășoară normal.

Personalul Metrorex intervine în aceste momente pentru remedierea situației și reluarea circulației în condiții normale. Călătorii sunt informați despre reorganizarea circulației prin sistemul de sonorizare din stații și nivel vestibul.

„Menționăm că circulația și siguranța călătorilor nu au fost puse în pericol în niciun moment. Vă prezentăm scuze pentru disconfortul creat și vă mulțumim pentru înțelegere”, se arată în comunicatul dat publicității de societatea de transport subteran din București.

IN THE SPOTLIGHT

ARIC susține de 25 de ani rolul inginerilor consultanți

  Asociație profesională nonguvernamentală, apolitică și nonprofit, Asociația Română a Inginerilor Consultanți (ARIC), grupează companii și specialiști din domeniul proiectării și consultanței inginerești. Înființată în anul...

Ultimele Articole