marți, aprilie 30, 2024
spot_img

Avarie informatică la CFR. Nu se pot cumpăra bilete online și nici de la automate

O avarie informatică la CFR afectează joi sistemul de rezervare a biletelor de tren ale CFR Călători, iar casele de bilete au fost luate cu asalt.

UPDATE. Avaria a fost remediată.

Avaria a apărut în cursul dimineții, iar biletele de tren nu pot fi cumpărate online și nici de la automatele de bilete instalate în stațiile feroviare mari. Titlurile de călătorie pot fi procurate doar de la casele de bilete, în sistem clasic, motiv pentru care în Gara de Nord din București s-au format cozi imense.

Avarie informatică la CFR. Se lucrează la remediere

”Nu funcționează sistemul de cumpărare online a biletelor și nici automatele. Biletele se pot lua doar de la casierii. În momentul de față, se lucrează la remedierea aplicației”, a declarat pentru Club Feroviar Mihaela Drăgoi, reprezentant al SC Informatică Feroviară SA, filială a Companiei Naționale de Căi Ferate CFR SA. Ea nu a putut avansa un termen până la care avaria informatică, ce persistă deja de ore bune, ar urma să fie remediată.

Până la ora publicării acestei știri, reprezentanții Societății Naționale de Transport Feroviar de Călători CFR Călători SA nu au făcut nicio precizare publică legată de această avarie informatică la CFR și despre modul cum își pot procura pasagerii titlurile de călătorie. Trebuie menționat faptul că dacă te urci în tren fără un titlu de călătorie valabil, chit că acest lucru s-a întâmplat din cauze independente de voința ta, riști o suprataxare.

IN THE SPOTLIGHT

ARIC 25 de ani: Basm/Real. Ţinta comună – Realizarea proiectului

ARIC a organizat ieri, 18 aprilie, o Conferință aniversară la hotel Novotel București pentru a celebra 25 de ani de la înfiinţare. Evenimentul, intitulat „Basm/Real...

Ultimele Articole