spot_img
miercuri, februarie 8, 2023
spot_img

Achiziție de autoturisme, SUV și basculantă la Regionala Craiova a CFR SA

O procedură de achiziție de autoturisme, un SUV și o basculantă la Regionala Craiova a Companiei Naționale de Căi Ferate CFR SA a fost lansată joi.

În sistemul electronic de achiziții publice a fost postat anunțul de licitație, în procedură simplificată, ce are ca obiect ”Autoturism Berlină și Autoturism SUV”. Valoarea totală estimată este de 279.400 de lei, echivalentul a aproximativ 57.000 de euro.

Procedura de achiziție este împărțită în două loturi, astfel:

  1. Autoturism Berlină – 3 bucăți

Achiziția mașinilor cu cinci locuri, an de fabricație 2022, este necesară pentru buna desfășurare a deplasărilor în condiții de siguranță și în timp util a personalului din cadrul unor divizii ale Sucursalei Regionala CF Craiova la intervenții, evenimente, accidente, execuția și recepția lucrărilor cu specific feroviar, conform reglementărilor, normativelor și legislației în vigoare. Pentru buna desfășurare a activității în ceea ce privește obținerea avizelor, autorizațiilor etc. este necesară deplasarea la sediile instituțiilor și autorităților publice locale și județene de pe raza de activitate a SRCF Craiova, ce se întinde pe raza a nouă județe.

Valoarea estimată fără TVA: 184.800 lei.

  1. Autoturism tip SUV – 1 bucată

Achiziționarea SUV-ului cu cinci locuri, an de fabricație 2022, este necesară pentru buna desfășurare a deplasărilor în condiții de siguranță și în timp util a personalului din cadrul Revizoratului Regional de Siguranță a Circulației Feroviare al Sucursalei Regionala CF Craiova la intervenții, evenimente, accidente cu specific feroviar, conform reglementărilor, normativelor și legislației în vigoare. Pentru buna desfășurare a activității în ceea ce privește instruirea, controlul, intervenții, evenimente, accidente cu specific feroviar este necesară deplasarea la subunitățile SRCF Craiova.

Valoarea estimată fără TVA: 94.600 lei.

Ofertele trebuie depuse până pe 21 noiembrie 2022, ora 15:00, și trebuie să fie valabile până pe 21 martie 2023.

Se cumpără o basculantă la Regionala Craiova a CFR SA

Un alt anunț, tot în procedură simplificată, are titlul ”Autobasculantă cu masa totală maximă autorizată 40 tone”. Valoarea totală estimată este de 560.000 de lei, echivalentul a aproape 115.000 de euro.

Achiziționarea basculantei, an de producție 2022, este necesară pentru transportarea unei game largi de materiale utile execuției lucrărilor cu specific feroviar. Autobasculanta va fi folosită în scopul diminuării duratei de timp necesare transportului de materiale și implicit, a timpului de execuție a lucrărilor. În același timp, achiziția produsului va respecta normele prezente în legislația europeană care reglementează înscrierea și circulația autovehiculelor ca și cea privitoare la protecția mediului înconjurător.

Termenul limită pentru primirea ofertelor sau a cererilor de participare este data de 22 noiembrie 2022, ora 15:00. Oferta trebuie să fie valabilă până la 22 martie 2023.

Ultimele Articole