spot_img
joi, octombrie 6, 2022
spot_img

Licitație pentru autospecială pentru salvatori la Metrorex, în valoare de peste 70.000 de euro

O licitație prin care se intenționează să se achiziționeze o  autospecială pentru salvatori la Metrorex, în valoare de peste 70.000 de euro, a fost lansată marți.

autospecială pentru salvatori la Metrorex
FOTO Facebook Salvatori Metrorex

În sistemul electronic de achiziții publice a fost postat anunțul de licitație ce are ca obiect ”Autospecială salvatori – autovehicul carosat de tip furgon”.

Se intenționează achiziționarea unei autospeciale pentru salvatori – autovehicul carosat de tip furgon pentru desfășurarea activității de intervenție specifică echipelor de pompieri salvatori ai Metrorex S.A. Valoarea totală estimată a contractului este de 350.000 de lei, echivalentul a aproape 72.000 de euro.

La evaluarea ofertelor, componenta financiară va conta în proporție de 80%, restul fiind pentru termenul de livrare (componenta tehnică).

Condiții de participare la licitația pentru autospecială pentru salvatori la Metrorex

Pentru participarea la licitație, ofertanții vor face dovada faptului că au furnizat în ultimii trei ani de zile produse similare celor care fac obiectul procedurii de achiziţie, în valoare de minimum 250.000 de lei fără TVA.

Cuantumul garanţiei de participare este de 3.500 de lei. Perioada de valabilitate a garanţiei pentru participare va fi cel puţin egală cu perioada de valabilitate a ofertei, respectiv șapte luni de zile. Termenul limită pentru primirea ofertelor sau a cererilor de participare este data de 24 februarie 2021, ora 15,00. Oferta trebuie să fie valabilă până la data de 24 septembrie 2021. (A.B.)

Conferinţa de Infrastructură 2021

Anul European al căilor ferate valorifică potențialul transportului feroviar

Organizată de data aceasta în format online, Conferința de Infrastructură 2021 va continua tradiția evenimentelor trecute, de a aduna la același prezidiu atât administratori de infrastructură feroviară, cât și companii care execută construcția sau modernizarea infrastructurii feroviare.

Aceștia vor analiza și prezenta proiectele finalizate până acum, pe cele în derulare, dar și pe cele ce urmează să fie licitate sau pentru care se vor semna noi contracte de finanțare.

ÎNREGISTRARE

 

Ultimele Articole