spot_img
luni, martie 27, 2023
spot_img

FOTO Automotor Desiro grav avariat la Șimand. Lunea neagră la trecerile la nivel

Un automotor Desiro al CFR Călători a fost grav avariat luni seara, după ce a lovit o mașină care i-a ieșit în cale la o trecere la nivel din Șimand.

La ora 17,35 trenul IR 1533 al SNTFC CFR Călători, care circula pe ruta Timișoara Nord-Satu Mare, la trecerea la nivel cu calea ferată dintre stațiile CF Șimand și Nadab, la km 39+240, a surprins și lovit un autoturism.

În urma accidentului care a avut loc la trecerea de cale ferată pe DN 79 o persoană a murit. ”Au rezultat două victime, dintre care una încarcerată. Pompierii au acționat pentru extragerea acestea din autoturism. Din păcate, victima (șoferul autoturismului) prezintă leziuni incompatibile cu viața. Cea de-a doua victimă este conștientă și cooperantă, fiind evaluată în aceste momente de către echipajul medical”, a declarat Ruxandra Klein, purtătorul de cuvânt al ISU Arad, citată de site-ul Glasul Aradului.

CITEȘTE și FOTO-VIDEO Audi lovit de tren în Suceava, două femei au murit. Locomotivă avariată

Automotor Desiro grav avariat. Nu-și poate continua mersul

În automotorul Siemens Desiro (Săgeata Albastră, în limbaj popular) sunt 60 de călători. Din cauza avariilor suferite, automotorul nu-și mai poate continua mersul.

Următoarele trenuri care sunt așteptate să ajungă în zonă sunt Regio 3116 (Oradea-Timișoara), care sosește la ora 17.59 la Nadab, și 1537 (Timisoara Nord-Cluj Napoca) ce sosește la ora 18.38 la Șimand. Cel mai probabil, călătorii din Desiro vor fi preluați de una dintre aceste garnituri.

Ultimele Articole