sâmbătă, septembrie 23, 2023
spot_imgspot_img

Automotor defect la Dridu, pe Magistrala 700. Ce întârziere a avut trenul lui Celentano și Firicel

Un automotor defect la Dridu, lângă mai celebrul (Las) Fierbinți, le-a cauzat luni dimineață neplăceri navetiștilor care se deplasau pe ruta Slobozia Veche-Urziceni-București Nord.

Trenul R 8122 operat de Societatea Națională de Transport Feroviar de Călători CFR Călători SA a plecat luni dimineață la ora 6,10 din stația Slobozia Veche cu destinația finală Gara de Nord din București, unde ar fi trebuit să ajungă la ora 9,28.

Potrivit datelor din sistemul intern de urmărire a circulației feroviare al CNCF CFR SA, consultate de Club Feroviar, la ora 6,47, la Andrășești, mecanicul a informat că automotorul Siemens Desiro numărul 2007 circulă într-un singur motor și nu dezvoltă putere. Apoi, la ora 9,20, la Dridu, mecanicul a declarat automotorul defect.

Automotor defect la Dridu. Garnitura a acumulat o întârziere de aproape o oră

Manevrele de ”resuscitare” a automotorului Săgeata Albastră au durat, acumulându-se o întârziere de 58 de minute la sosirea în următoarea stație, Fierbinți, unde este filmat celebrul serial Las Fierbinți difuzat de Pro TV. În final, trenul a ajuns în Gara de Nord din București cu o întârziere de 55 de minute.

Noroc că nici lui Celentano, nici lui Firicel nu le place munca, pentru că dacă ar fi fost navetiști ar fi întârziat la serviciul din Capitală.

Ultimele Articole