miercuri, septembrie 27, 2023
spot_imgspot_img

Automotor și locomotivă private, defecte în estul țării. Circulație feroviară blocată

Un automotor și o locomotivă ce tracta un tren de marfă, ambele aparținând unor operatori privați, s-au defectat miercuri după-amiază în estul țării.

UPDATE La ora 18,53 s-a reluat circulația pe linia 701, Ploiești Sud-Țăndărei.

SNTFC CFR Călători a transmis printr-un comunicat postat pe site-ul propriu că, din cauza defectării unui tren de marfă privat între stațiile Slobozia Veche și Căzănești (secția de circulație 701), traficul feroviar este întrerupt temporar în această după-amiază, următoarele trenuri staționând până la reluarea circulației:

în stația Slobozia Veche

–           R 8124 Slobozia Veche – București Nord

–           R 8154 Slobozia Veche – Urziceni

în stația Căzănești

–           R 8123 București Nord – Slobozia Veche

–           R 8153 Urziceni – Slobozia Veche

Locomotiva de ajutor a operatorului privat a plecat spre trenul defect. Circulația în zona afectată se va desfășura în funcție de măsurile operative stabilite și dispuse de managerul infrastructurii feroviare – CFR SA, se arată în comunicat. Detalii despre reluarea circulaţiei pot fi solicitate la managerul infrastructurii feroviare – CFR SA, cel care organizează şi dirijează circulaţia tuturor trenurilor pe calea ferată. CFR Călători cere scuze pasagerilor pentru neplăcerile întâmpinate.

Potrivit informațiilor noastre, locomotiva defectă este DA 1152 a Grup Feroviar Român, aflată la tracțiunea trenului 66654005, care circula pe ruta Slobozia Veche – Ghighiu.

Automotor defect la Fetești

Tot miercuri s-a defectat și un automotor al Transferoviar Călători (AM 3230), la plecarea din stația Fetești către București Nord.

Din această cauză, trenul RE 10184, cu plecare programată la ora 13,28 din Fetești, are la momentul publicării acestei știri o întârziere de 146 de minute la plecarea din stația Pasărea.

Ultimele Articole