miercuri, iunie 26, 2024
spot_img

Autobuze pe post de tren timp de o lună între Sibiu și Mediaș

Autobuze pe post de tren. Cauza o reprezintă înlocuirea liniei de cale ferată între Ocna Sibiului și Loamneș. Astfel, trenurile nu vor circula între Mediaș și Sibiu în perioada 1 iulie – 9 august 2024.

În acest interval de timp, CFR Călători va asigura transportul călătorilor cu autobuze, potrivit novatv.ro și CFR Călători Brașov.

Autobuze pe post de tren

„Din cauza lucrărilor de înlocuire totală a liniei de cale ferată pe relația Ocna Sibiului-Loamneș, efectuate de către operatorul CFR Infrastructură, în perioada 1 iulie 2024 – 9 august 2024, pe secția de circulație Sibiu-Copșa Mică-Mediaș, CFR Călători va asigura transportul călătorilor cu autobuze.

Biletele pentru autobuzele de înlocuire se vor achiziționa tot din stațiile CFR, fie de la casele de bilete, fie online de pe site-ul oficial: www.cfrcalatori.ro”, se arată într-o informare remisă de CFR Călători Brașov.

Cel mai probabil, serviciul de transport cu autobuzele a fost contractat prin încredințare directă, căci licitația în acest sens a fost anulată. În anunțul de licitație se preciza faptul că termenul limită pentru primirea ofertelor sau a cererilor de participare era data de 1 iulie 2024, ora 15:00. Evaluările ofertelor, de calificare și tehnică, respectiv financiară, urmau să se facă până la data de 24 septembrie 2024. Totodată, ofertele trebuiau să rămână valabile până pe 1 ianuarie 2025. Deci cu mult după ce linia respectivă se va fi redeschis circulației, ca urmare a finalizării lucrărilor.

CITEȘTE și Licitație anulată. Conducerea CFR Călători a avut o revelație: nu poate călători în timp

IN THE SPOTLIGHT

FOTO-VIDEO. Cum se lucrează la modernizarea căii ferate Poieni-Agireș

La o lună distanță, Asociația Pro Infrastructura a publicat o nouă filmare și un set de fotografii din care se poate vedea cum se...

Ultimele Articole