spot_img
sâmbătă, aprilie 1, 2023
spot_img

Autobuz în loc de tren spre Aeroport. CFR SA face revizii la macazurile din stații

Timp de două zile, săptămâna viitoare, vom avea autobuz în loc de tren spre Aeroport, deoarece CNCF CFR SA face revizii la macazurile din stațiile de pe traseu.

În zilele de 14 și 15 martie, în intervalul orar 09:00 – 13:30, personalul feroviar de specialitate desfășoară reviziile bianuale la electromecanismele de macaz și la schimbătoarele de cale în HM Pajura, Mogoșoaia și în zona racordului spre Aeroport, conform reglementărilor feroviare, a anunțat compania de infrastructură, printr-un comunicat postat pe pagina sa de Facebook.

Reviziile bianuale la electromecanismele de macaz și la schimbătoarele de cale se vor desfășura timp de două zile în stațiile HM Pajura, Mogoșoaia și în zona racordului spre Aeroport, cu scoaterea de sub tensiune a liniei de contact și închiderea temporară a circulației trenurilor pe relația București Nord – Pajura – Mogoșoaia – Aeroport, între orele 09:00 – 13.30.Autobuz în loc de tren spre Aeroport. Traseul legăturii rutiere

Astfel, în zilele de 14 și 15 martie legătura directă spre și dinspre Aeroportul Internațional Henri Coandă (AIHC) va fi asigurată de Societatea de Transport București, care redeschide linia 780 Gara Basarab – Aeroportul Internațional Henri Coandă, pe care vor circula patru autobuze, în intervalul orar 09.00 – 14.20, cu plecări de la Gara Basarab, respectiv AIHC, pe următorul traseu, la un interval de succedare de 30 de minute:

  • pe sensul de mers spre terminalul „Aeroport Henri Coandă”: Gara Basarab, Bd. Dinicu Golescu, Piaţa Gării de Nord, Calea Griviţei, Str. Clăbucet, Str. Aviator Popişteanu, Bd. Expoziţiei, Piaţa Presei Libere, Şos. Bucureşti-Ploieşti, Alei Aeroport Henri Coandă, Aeroportul Internațional Henri Coandă Sosiri.
  • pe sensul de mers spre terminalul „Gara Basarab”: Aeroportul Internațional Henri Coandă, Alei Aeroport Henri Coandă, Şos. Bucureşti-Ploieşti, Bd. Mărăşeşti, Bd. Expoziţiei, Str. Aviator Popişteanu, Str. Dornei, Str. Puţul lui Crăciun, Bd. Ion Mihalache, Calea Griviţei, Piaţa Gării de Nord, Bd. Dinicu Golescu, Gara Basarab.

În perioada desfășurării lucrărilor feroviare, respectiv 14-15 martie 2023, CFR SA a solicitat celor doi operatori de transport feroviar de călători – CFR Călători și Transferoviar Călători – anularea a 12 curse, din cele 72 prevăzute în orarul zilnic de circulație pe relația București Nord – Aeroport International Henri Coandă București T1, celelalte trenuri respectând programul de circulație stabilit în Mersul Trenurilor.

Ultimele Articole