spot_img
marți, februarie 7, 2023
spot_img

Australia: NSW lanseaza un proiect pilot de imbunatatire a serviciilor feroviare rurale

07-australiaNew South Wales (NSW) a lansat un proiect pilot in cadrul unei scheme de imbunatatire a serviciilor feroviare rurale. S-au realizat cereri de exprimare a interesului pentru un proiect pilot de 15 mil de dolari care va crea conditiile necesare programului „Imbunatatirea serviciilor feroviare rurale” estimat la 400 de milioane de dolari.
Programul „Imbunatatirea serviciilor feroviare rurale” va livra o retea de transport foarte performanta pentru transportul de marfa in interiorul si in exteriorul zonelor regionale si va ridica presiunea care este pusa in prezent pe drumurile locale.
„Programul pilot va stabili cum este mai bine sa abordam initiativa de 400 de milioane de dolari, Imbunatatirea serviciilor feroviare rurale, care va consta in modernizarea cailor ferate, a liniilor secundare, a pasajelor de trecere, deschiderea liniilor feroviare neutilizate si modernizarea caii de rulare pentru a permite cresterea greutatii sarcinii pe osie”, a declarat ministrul drumurilor si transportului de marfa Duncan Gay.

Ultimele Articole