luni, decembrie 4, 2023
spot_img

Aurizon semneaza un contract de intretinere a materialului rulant

aurizon coal train_low.ashxAurizon si Progress Rail Services, parte a Caterpillar, au semnat un acord de intretinere si furnizare de piese de schimb pe termen lung, conform caruia Aurizon intentioneaza sa reduca semnificativ costurile operationale pentru intretinerea materialului rulant pana in 2024. Memorandumul va fi transformat in acorduri comerciale inainte de implementare incepand cu 1 iulie 2016 pana in octombrie 2024.
Initiativa face parte din programul de transformare a Aurizon care consta in reducerea costurilor si cresterea eficientei in cadrul companiei care planuieste o crestere de 380 de milioane de dolari pentru perioada 2015-2018.
Pe langa economiile realizate, acordul va facilita un parteneriat pe termen lung intre Aurizon si un producator de echipamente de locomotiva international (OEM) care livreaza echipament feroviar mai multor clienti internationali inclusiv cailor ferate americane Class 1 North. De asemenea, Aurizon va colabora cu Progress Rail pentru a crea lanturi de aprovizionare eficiente pentru livrarea de piese si componente pentru flota de material rulant a Aurizon.
Aurizon a realizat un proces de licitatie competitiv pentru noul contract prin intermediul unui grup de companii australiene si straine specializate in reabilitarea materialului rulant si in livrarea de componente.

Ultimele Articole