sâmbătă, decembrie 2, 2023
spot_img

Se reia licitația pentru auditarea financiară a CFR SA. Precedenta procedură a fost anulată

După ce o procedură similară a fost anulată, se reia licitația pentru auditarea financiară a CFR SA, într-o formulă restrânsă ca număr de ani.

auditarea financiară a CFR SA

În sistemul electronic de achiziții publice a fost postat anunțul de licitație ce are ca obiect ”Serviciul de auditare a situațiilor financiare anuale individuale și consolidate IFRS aferente anului fiscal 2020”.

În conformitate cu prevederile legale, Compania Națională de Căi Ferate CFR SA trebuie să auditeze situațiile financiare anuale individuale și consolidate, în vederea depunerii acestora la Ministerul Finanțelor Publice. Auditul se efectuează de către auditori statutari, persoane fizice sau juridice autorizate, în condițiile legii.

Valoarea totală estimată a contractului este de 180.706 lei, echivalentul a aproximativ 37.000 de euro.

Licitație pentru auditarea financiară a CFR SA. Condiții de participare

Pentru participarea la procedura de achiziție, se solicită experiență similară anterioară în auditul activității operatorilor economici mari și foarte mari (societăţilor comparabile ca activitate, dimensiune şi complexitate cu societatea ce urmează a fi auditată – cu sucursale/filiale răspândite teritorial). Ofertanții trebuie să prezinte o listă a principalelor prestări de servicii din ultimii trei ani de zile, cu indicarea valorilor, datelor și a beneficiarilor publici sau privați, cu evidențierea experienței în domeniul auditului financiar-contabil.

Cuantumul garanției de participare este de 1.800 de lei. Termenul limită pentru primirea ofertelor sau a cererilor de participare este data de 23 februarie 2021, ora 15,00. Oferta trebuie să fie valabilă până la data de 23 iunie 2021.

O licitație similară, lansată anterior, a fost anulată

CFR SA a mai lansat, pe 4 ianuarie 2021, o licitație ce viza ”Serviciul de auditare a situațiilor financiare anuale individuale și consolidate IFRS pentru anii fiscali 2020, 2021, 2022”.

Valoarea estimată a contractului scos la licitație era de 542.118 lei, echivalentul a aproximativ 111.000 de euro.

Procedura avea ca termen limită pentru depunerea ofertelor data de 19 ianuarie. Ea a fost însă anulată, pentru că ”au fost depuse numai oferte inacceptabile sau neconforme”, potrivit anunțului din SEAP. (A.B.)

Conferinţa de Infrastructură 2021

Anul European al căilor ferate valorifică potențialul transportului feroviar

Organizată de data aceasta în format online, Conferința de Infrastructură 2021 va continua tradiția evenimentelor trecute, de a aduna la același prezidiu atât administratori de infrastructură feroviară, cât și companii care execută construcția sau modernizarea infrastructurii feroviare.

Aceștia vor analiza și prezenta proiectele finalizate până acum, pe cele în derulare, dar și pe cele ce urmează să fie licitate sau pentru care se vor semna noi contracte de finanțare.

ÎNREGISTRARE

Ultimele Articole