spot_img
marți, decembrie 7, 2021
spot_img

Vot pozitiv după audierea lui Cătălin Drulă în Parlament, la comisiile de Transporturi

Audierea lui Cătălin Drulă în Parlament, la comisiile de Transporturi, a adus surpriza zilei: a fost singurul ministru propus în Cabinetul Dacian Cioloș care a primit aviz pozitiv până la ora transmiterii acestei știri.

La finalul audierii, a fost supus la vot un aviz negativ, înregistrându-se 12 voturi ”pentru” aviz negativ, 8 voturi „contra” avizului negativ şi 7 abtineri. Preşedintele de şedinţă a precizat că nu a trecut avizul negativ, informează News.ro.

Cătălin Drulă a declarat, în cadrul audierilor, că a construit o echipă de profesionişti şi că s-a luptat cu grupuri de interese. ”Dacă veţi vota sau nu acest Guvern este misiunea dumneavoastră de conştiinţă sau a deciziei de partid, dar reformele trebuie să continue la Transporturi”, a spus Drulă.

El a precizat că sunt două crize, în acest moment, sanitară şi energetică, arătând că PNRR este o oportunitate, şi de aceea trebuie să ne mişcăm repede pentru a accesa banii europeni. ”Vom guverna la fel de responsabil ca şi până acum”, a mai declarat Drulă.Audierea lui Cătălin Drulă în Parlament. Motivarea comisiilor

În motivarea votului lor, senatorii și deputații l-au lăudat pe ministrul demisionar al Transporturilor: ”În urma audierii, cu majoritate de voturi, comisiile avizează favorabil candidatura domnului Cătălin Drulă la funcția de ministru al Transporturilor și Infrastructurii, având în vedere competența și experiența profesională, așa cum reiese din CV, prezentarea programului de guvernare aferent domeniului, precum și promptitudinea răspunsurilor date la întrebările adresate pe parcursul ședinței de audieri”.

RECOMANDĂRI

Ultimele Articole