spot_img
luni, martie 27, 2023
spot_img

FOTO-VIDEO Audi lovit de tren în Suceava, două femei au murit. Locomotivă avariată

Un autorurism marca Audi a fost lovit de tren în județul Suceava luni după amiază, din cauza faptului că șoferița nu s-a asigurat la trecerea căii ferate.

Două femei au murit și doi copii se află în stare gravă, unul în stare de inconștiență, după un cumplit accident la trecerea căii ferate. Un autoturism marca Audi a fost surprins de trenul Interregio 1655 București Nord-Suceava la trecerea de nivel de cale ferată dintre Salcea și Prelipca, informează Monitorul de Suceava. Pentru a-i ajuta pe răniți, la fața locului au fost trimiși pompierii militari, cu o autospecială pentru descarcerare, o autospecială cu apă și spumă și două ambulanțe SMURD, dar și două echipaje ale Serviciului de Ambulanță al Județului Suceava.

În accidentul rutier au murit o femeie în vârstă de circa 30 de ani din Salcea, și mătușa acesteia, în vârstă de aproximativ 60 de ani. Cele două au fost resuscitate minute bune de echipajele medicale sosite la fața locului, dar fără folos. În urma impactului cu trenul au fost răniți și cei doi copii ai șoferiței, o fată și un băiat, cu vârste de aproximativ doi și patru ani.

Audi lovit de tren în Suceava. IR 1655 a întrâziat mai bine de trei ore

Trenul IR 1655 a rămas la fața locului vreme de trei ore, pentru că locomotiva a fost avariată. Unii călători au coborât din tren și au fost preluați de mașinile venite la fața locului. În final, garnitura a ajuns la destinație cu o întârziere de 197 de minute.

Circulația feroviară nu a fost oprită, pentru că Magistrala 500 are linie dublă și în accident a fost afectat doar un fir de mers. Totuși, celelalte trenuri au circulat cu restricții prin zonă.

Ultimele Articole