spot_img
miercuri, august 10, 2022
spot_img

Au început înscrierile pentru interviuri la Târgul de Carieră Feroviară în România

Au început înscrierile pentru interviuri la Târgul de Carieră Feroviară în România, aflat la cea de-a IV-a ediție, va avea loc în zilele de 20 și 21 aprilie 2021, în format online.

CFiR, singura platformă de resurse umane care se ocupă strict de domeniul feroviar și cel al transportului urban pe șină, continuă seria Târgurilor de Carieră Feroviară în România, propunându-și să le ofere tuturor persoanelor interesate de a-și începe sau consolida o carieră în acest domeniu șansa de a intra în contact direct cu angajatorii.

La eveniment, care se bucură de colaborarea cu câteva instituții de învățamânt cu profil tehnic, dar și cu asociații profesionale și patronale, și-au anunțat prezența pâna acum patru companii de renume, respectiv ALSTOM Transport, GRUP FEROVIAR ROMÂN (GFR), UNICOM Tranzit și DB Cargo Romania.


ALSTOM Transport, Partenerul Principal al evenimentului, este deschizătoare de drumuri, având un rol important în tranziția României către un transport feroviar modern și sustenabil.

Prin diversitatea și complexitatea proiectelor sale, Alstom este un angajator atractiv pentru generațiile tinere de specialiști români, dar şi pentru cei mai în vârstă, oferindu-le șansa de a se dezvolta profesional într-un mediu internațional, având acces la informații și capabilități din toată lumea.

Oferta cu care va fi prezentă la târg conține posturi pentru persoane cu studii superioare – ingineri, dar și economiști – cu experiență sau aflați la început de carieră.

Vezi oferta ALSTOM Transport


GRUP FEROVIAR ROMÂN (GFR), Partener Platinum la această ediție, este unul dintre principalii jucători de pe piaţa concurenţială de transport feroviar de marfă din România și lider naţional al transporturilor feroviar de produse petroliere.

Oferta cu care GFR vine la aceasta ediție a Târgului de Carieră Feroviară în România cuprinde anunțuri de angajare, cursuri de calificare profesională, posibilități de calificare internă, precum și oportunități de carieră pentru absolvenți și masteranzi.

Vezi oferta Grup Feroviar Roman


UNICOM Tranzit, Partener Gold, este un operator feroviar privat și expeditor de marfă care activează în România din anul 1994. Societatea face parte din grupul de companii Unicom Group.

Oferta companiei este compusă din posturi disponibile în punctul de lucru Fetești, toate cu contract pe perioada nedeterminată.

Compania oferă posibilitatea dezvoltării profesionale, stabilitate și un climat socio-profesional îndreptat spre performanță coroborat cu un salariu atractiv dublat de pachete de stimulare a angajatului, precum: bonusuri de performanță, primă de vacanță și de sărbători, tichete de masă și altele.

Vezi oferta UNICOM Tranzit


DB Cargo Romania, Partener Silver, este un operator feroviar ce asigură servicii de calitate premium, de încredere pentru clienți, viabil economic, sigur pentru angajați și atent cu mediul, printr-o flotă de locomotive și vagoane, impresionantă ca număr și performanță, precum și personal motivat și calificat, dispus pe întreaga rețea feroviară din România.

Compania angajează RTV, șef tren și mecanic de locomotivă în zonele/localitățile: Adjud, Aleşd, Arad, Deva, Piatra Neamţ, Timişoara, iar una dintre condițiile principale de angajare este de a deţine toate documentele necesare: autorizaţii, certificate, avize.

Fiind angajat la DB Cargo Romania, există posibilitatea de a face pasul către o carieră în Germania, dar sunt necesare cunoştinţe lingvistice de limba germană sau disponibilitatea de a particpa la un curs de limbă germană în România.

Vezi oferta DB Cargo Romania


Vrei să participi la Târgul de Carieră Feroviară în România?
Află cum să te înregistrezi şi programezi la interviuri

Pentru a participa la Târgul de Carieră Feroviară în România trebuie să urmezi cei 5 pași de mai jos. Pentru a obține instrucțiunile detaliate dă click pe butonul de mai jos.

  1. Să ai cont și să îți completezi CV-ul pe platforma CFiR
  2. Să urmărești ofertele angajatorilor pe site-ul târgului
  3. Să te înscrii la interviuri și să obții confirmarea din partea angajatorului
  4. Să îți instalezi aplicația Zoom și să te înregistrezi pentru Târgul de Carieră Feroviară în România
  5. Să accesezi Zoom cu cel puțin 5 minute înainte de ora interviului și să aștepți să fii introdus la interviu

Mai multe detalii despre procedura de înscriere


Pentru a asigura succesul acestui eveniment, CFiR colaborează cu instituții de învățământ din toată țara, dar și cu asociații profesionale și patronale, având deja protocoale de colaborare cu Facultatea de Transporturi din cadrul UPB, Facultatea de Căi Ferate, Drumuri și Poduri din cadrul UTCB, Asociația Inginerilor Feroviari din România – AIFR® și Organizația Patronală a Societăților Feroviare Private din România (OPSFPR).

De asemenea, CFiR este susținută în demersul de promovare a Târgului de Carieră Feroviară în România de către partenerii săi media, AGERPRES și Club Feroviar.

Urmăriți-ne pe site, newsletter-ul săptămânal și/sau social media: linkedin, twitter și facebook pentru a afla noutăți despre Târgul de Carieră Feroviară în România: când încep înscrierile pentru interviuri și ce alți angajatori vor mai fi prezenți la târg.

Pentru mai multe informații despre târg, ne puteți contacta la adresa de email targ@cfir.ro sau prin chat-ul online de pe www.cfir.ro.

Ultimele Articole