luni, februarie 19, 2024
spot_img

Se reactualizează studiul de fezabilitate pentru linia Cluj – Oradea – Episcopia Bihor: 5 oferte depuse

linieCFR SA a anuntat ca 5 asocieri/firme au depus ofertele pentru lucrarea privind reactualizarea studiului de fezabilitate pentru electrificarea si reabilitarea liniei de cale ferata Cluj – Oradea – Episcopia Bihor.
Egis Romania, asocierea Systra-Irimat Cons, asocierea Acciona Ingenieria-Baicons Impex , Abed Nego Com si Consis Proiect sunt grupurile interesate care si-au depus ofertele pentru acest proiect cuprins in Master Planul de Transport.
Valoarea estimata a contractului este de 8,35 mil lei (EUR 1.86 million), iar durata de valabilitate va fi de 9 de luni de la data atribuirii contractului. Finantarea proiectului este asigurata din fondurile comunitare.
Proiectul include electrificarea si modernizarea liniilor de cale ferata pe aceasta ruta pentru preluarea partiala a traficului dinspre/spre vestul Europei si realizarea conexiunii cu tronsoanele Coridorului IV pan european de pe teritoriul Romaniei, dar si pentru circulatia cu viteza maxima de 120 km/h pentru trenurile de calatori si 80 km/h pentru cele de marfa.

Ultimele Articole