duminică, iulie 14, 2024
spot_img

Atkins si CH2M primesc contract de proiectare pentru Crossrail 2 On-Networks Systems

03-atkinsO echipa formata din Atkins si CH2M a acordat un contract de 1,8 milioane de euro pentru livrarea Fazei 1 a programului On-Networks Systems pentru Network Rail pentru proiectul propus Crossrail 2.
Lucrarile vor acoperi linia principala catre Hampton Court, Epsom, Chessington South si Shepperton in Sud Vest, dar si Broxbourne Junction catre Tottenham Hale in West Anglia.
Echipa va lucra in colaborare pentru dezvoltarea proiectelor de modernizare pentru statiile detinute de Network Rail, pentru sinele de cale ferta si infrastructura feroviara pe ambele parti pe sectiunea de tunel propusa care va avea un rol cheie in Crossrail 2.
Prima faza a lucrarilor va consta in dezvoltarea propunerilor existente pentru a sustine revizuirea proiectului si pentru a organiza urmatoarea consultatie publica. Procesul se va finaliza cu depunerea proiectului de lee Hybrid Parlamentului in 2019, in urma recomandarilor Comisiei de Infrastructura Nationala.

IN THE SPOTLIGHT

FOTO. 10 ani de 160 km/oră pe București-Constanța. Locomotiva inaugurală, pe butuci

Pe 4 iulie 2014 CFR Călători a pus în circulație, oficial, primul tren care circula cu 160 km/oră pe București-Constanța. Asta după mai bine...

Ultimele Articole