spot_img
joi, decembrie 1, 2022
spot_img

Secția ATI de la Spitalul CF Witting a devenit operațională. Ce spune Cătălin Drulă

Secția ATI de la Spitalul CF Witting a devenit operațională începând de marți, a anunțat Ministerul Transporturilor și Infrastructurii.

ATI de la Spitalul CF Witting incendiu la Institutul Matei Balș probleme la Spitalul CF Witting Spitalul CF Witting despre covid detașări la Spitalul CF Witting

La eforturile de a combate pandemia COVID-19, Spitalul Witting contribuie, de azi, cu 10 paturi din secția ATI. Din rețeaua de 15 spitale a Ministerului Transporturilor, 10 sunt unități suport COVID-19.

“Le mulțumesc medicilor, asistenților și infirmierilor care au fost detașați la Witting pentru a asigura personalul necesar”, a declarat ministrul Transporturilor, Cătălin Drulă. Ministrul își exprimă aprecierea și pentru sprijinul instituțional primit de la Departamentul pentru Situații de Urgență și Ministerul Sănătății. “De asemenea, aș dori să adresez o rugăminte tuturor oamenilor: mult a fost, sperăm că puțin a rămas. Un efort susținut de respectare a măsurilor de protecție și încrederea în vaccinare reprezintă șansa noastră de a reveni la o viață normală”, a adăugat ministrul Cătălin Drulă.

Secția ATI de la Spitalul CF Witting – când deschisă, când închisă

De la izbucnirea pandemiei de coronavirus de tip nou, secția de Anestezie-Terapie Intensivă de la Spitalul de Căi Ferate nr. 1 București Witting a fost când deschisă, când închisă.

Ministerul Transporturilor a cumpărat în vara anului trecut 16 ventilatoare noi, cu care a dotat tot atâtea paturi de terapie intensivă pentru bolnavii de Civid la Spitalul CF Witting. Cu toate dotările, secția nu a funcționat niciodată la întrega capacitate iar buneori nu a funcționat deloc, din lipsă de medici. (A.B.)

Ultimele Articole