spot_img
vineri, decembrie 9, 2022
spot_img

ATELIERELE CFR GRIVIŢA – societate reparatoare de material rulant

Atelierele CFR GrivitaATELIERELE CFR GRIVIŢA S.A. este o societate reparatoare de material rulant cu specific și tradiție în efectuarea serviciului de întreținere, reparare, modernizare și reconstrucție a vagoanelor de călători. De asemenea, în cadrul societății este întreținută și reparată o gamă largă de vagoane de marfă.

Uzina „Atelierele CFR Grivița” a fost creată în anul 1897 pentru reparația locomotivelor cu abur și a vagoanelor de călători, parcurgând în decursul timpului o serie de etape în evoluția tehnică și tehnologică, pentru a deține în prezent o poziție de vârf în rândul reparatorilor de vagoane de călători pentru traficul intern și internațional al vagoanelor cu regim special, dormitoare, cușete, restaurante, saloane, trenuri de epocă și vagoane pentru uzul administrației.

În prezent, ATELIERELE CFR GRIVIŢA S.A. este un important furnizor de servicii de reparație și modernizare a vehiculelor de transport de călători pentru trenuri de lung parcurs și regionale și pentru uzul administrației. Societatea execută de asemenea și reparații și reconstrucții ale vagoanelor de marfă. Vehiculele modernizate în cadrul societății sunt echipate cu instalaţii care asigură circulaţia la viteze de până la 200 km/h, în trafic intern şi RIC, amenajările şi serviciile oferite călătorilor corespunzând specificaţiei tehnice de interoperabilitate pentru transport convenţional, subsistemul material rulant, locomotive şi vagoane de călători.

Dintre clienții ATELIERELE CFR GRIVIŢA S.A. putem enumera companii precum: Snälltåget; SNTFC CFR Călători SĂ; Locomore GmbH & Co. KG; SVG; SNTFM CFR Marfă SĂ; DB Cargo România; ROLLING STOCK COMPANY SĂ; Unicom Tranzit SĂ; Gevaro SĂ; CFD – Constructions Ferroviaires de Bagneres – France; CNCF.

Servicii oferite de ATELIERELE CFR GRIVIŢA S.A.

  • Modernizări
  • Întreținere vagoane călători
  • Întreținere vagoane marfă

Certificări

  • managementul calității – ISO 9001:2015
  • sudarea vehiculelor feroviare – EN 15085-2
  • confecționarea de construcții sudate – DIN EN ISO 3834-2
  • funcția de întreținere a vehiculelor feroviare – Directiva 2004/49/CE, Ordin 635/2015 și Regulament 445 / 2011

Date complete de contact găsiți în Catalog Feroviar la pagina ATELIERELE CFR GRIVIŢA S.A.


Soluția de a te prezenta gratuit companiilor din domeniul feroviar

Catalog Feroviar

Club Feroviar și-a propus să vină în ajutorul companiilor, organizațiilor și instituțiilor care activează și influențează domeniul feroviar și cel al transportului urban pe șină din România. Modul în care ne-am gândit să facem acest lucru este de a pune la dispoziția dumneavoastră câteva instrumente gratuite de promovare, care vă pot crește vizibilitatea, notorietatea și care vă pot facilita procesul de recrutare.

Primul dintre acestea este Catalog Feroviar, soluția de a te prezenta gratuit companiilor din domeniul feroviar.

Pentru mai multe detalii despre cum puteți beneficia de această ofertă vă rugăm să ne contactați la office@catalogferoviar.ro.

Ultimele Articole