vineri, decembrie 1, 2023
spot_img

Incident neplăcut în drum spre litoral. Trenul Astra Transcarpatic București Nord – Mangalia s-a defectat la Ciunița

Trenul Astra Transcarpatic care a plecat joi din București Nord cu destinația Mangalia nu a mai ajuns la destinație, pentru că s-a defectat la Ciunița.

Astra Transcarpatic tren pentru sezonul estival tren privat la Mangalia

”Astăzi trenul IR 15581 de pe ruta București Nord – Mangalia a circulat doar până la stația Ciulnița din cauza unei defecțiuni tehnice. Prin urmare, acesta nu își continuă drumul, iar trenurile IR 15582 de pe ruta Mangalia – București Nord și trenul IR 15521 de la București Nord la Titu sunt anulate astăzi, în data de 22.08.2019”, se arată într-o postare pe pagina de Facebook Trenuri Astra Transcarpatic.

Astra Transcarpatic le va returna pasagerilor banii dați pe bilete

Operatorul feroviar arădean a precizat că pasagerii care au bilete cumpărate online la trenurile afectate de anulări vor primi banii automat în contul asociat cardului cu care s-a efectuat achiziția. Acest proces poate dura 3-4 zile lucrătoare, depinzând de banca clientului.

”Toți ceilalți călători sunt rugați să se prezinte la ghișeul din Gara de Nord, în timpul orelor de program, cu biletele în original, pentru restituirea contravalorii călătoriei neefectuate. Ne cerem scuze pentru disconfortul creat și vă mulțumim pentru înțelegere!”, se mai arată în postare.

2019 este priml an când operatorul feroviar privat face concurență CFR Călători pe ruta București Mangalia, alături de Regio Călători.

Ultimele Articole