spot_img
marți, octombrie 4, 2022
spot_img

ASTRA TRANS CARPATIC angajeaza Revizor Tehnic Vagoane

Societatea ASTRA TRANS CARPATIC SRL operator feroviar cu capital privat, înfiinţată în anul 2014, angajeaza Revizor Tehnic Vagoane. Activitatea de desfasoara preponderent in Bucuresti (Gara de Nord, Gara Basarab).

Scopul general al postului:

  • Efectuarea reviziei și pregătirii tehnice a trenurilor la compunere, tranzit și sosire și a probelor de frână.

Condiții:

  • absolvenți ai învățământului liceal sau școală profesională în profil mecanic sau electrotehnic și curs de calificare, cu autorizare în funcția revizor tehnic vagoane.
  • 2 ani vechime  muncitor calificat în activitatea de întreținere și reparații vagoane.

 

Mai multe detalii despre acest post, precum si alte posturi diferite, pot fi gasite pe site-ul Club Feroviar la sectiunea “Cariera Feroviara in Romania”, accesand urmatorul link: www.clubferoviar.ro/jobs, unde se poate aplica direct la postul dorit si intra in contact cu persoana responsabilă cu angajările din cadrul departamentului de Resurse Umane al fiecărei companii.

 

Societatea ASTRA TRANS CARPATIC SRL operator feroviar cu capital privat, înfiinţată în anul 2014, are ca activitate principală transportul feroviar de călători cu vagoane salon, de dormit şi cuşetă.
In prezent ASTRA TRANS CARPATIC SRL asigura transportul feroviar al calatorilor pe relatia Arad – Sighisoara – Brasov – Bucuresti Nord si retur, urmand ca incepand cu noul mers de tren 2017/2018 sa asigure transportul feroviar al călătorilor pe relaţia Bucureşti Nord – Craiova – Timisoara – Arad si retur, Bucuresti Nord – Brasov si retur, iar în perioada estivală se va circula si în relaţia Arad – Timisoara – Craiova – București – Constanța si retur.
ASTRA TRANS CARPATIC SRL va mai asigura incepand cu lunile martie-aprilie 2018, transportul de calatori pe relatiile: Bucuresti – Titu, Arad-Timisoara, Timisoara – Baia Mare, Bucuresti-Bacau, Bucuresti – Constanta, pentru toate relatiile si retur.

Ultimele Articole