spot_img
miercuri, mai 25, 2022
spot_img

ARTI LOGISTIC SRL – produse tehnice din cauciuc, plastic și diferite materiale specifice pentru domeniul feroviar

Înființată în 2006, în Arad, ARTI LOGISTIC SRL are ca obiect principal de activitate importul/exportul, comercializarea și promovarea unor produse tehnice din cauciuc, plastic și diferite materiale specifice cu aplicații în diferite domenii ale industriei.

Având ca punct de plecare o amănunțită analiză a pieței interne, dar și a relațiilor internaționale deja stabilite în acești ani de activitate în domeniul industriei cu importante nume la nivel mondial, cum ar fi KNORR BREMSE, ALSTOM, SIEMENS și alții, ARTI LOGISTIC SRL are ca scop integrarea unor soluții și expertize în importuri și logistică pe piața din România, dar în același timp urmărește și introducerea unor soluții complete, inovatoare, economice și, nu în ultimul rând, ecologice în domenii precum construcții și electromobilitate.

Ca exemplu, colaborarea de mai mult de 9 ani cu FAIGLE KUNSTOFFE GmbH Austria, pentru care ARTI LOGISTIC SRL a devenit unic importator și reprezentant pe piața din România, a ridicat standardele pentru piesele și componentele folosite atât în industria feroviară pentru vagoanele de marfă și pasageri, cât și pentru transportul în comun.

Legând parteneriate cu nume importante din aceste domenii, companii din state precum Austria, Germania, Elveția, Olanda, Italia, împreună cu noi, susținute de experiență și istorie, dorim extinderea pieței atât în România cât și în Bulgaria, Serbia, Ucraina, Republica Moldova.

Promovăm nume precum W + S GmbH, faigle Kunststoffe GmbH, GIFAS-ELECTRIC GmbH, TP Blau GmbH și mai nou Chargepoint Europe BV și încercăm să implementăm produse “high-end” în următoarele domenii:

  • feroviar
    • material rulant – vagoane marfă și călători, accesorii tramvaie și metrouri
  • construcții
  • automotive

Dorind să desfășurăm o activitate la un nivel cât mai înalt și profesionist, în 2012 am obținut Certificarea ISO 9001:2008. Certificarea ne-a fost acordată de către TUV Austria.

În același timp, considerăm momentul potrivit pentru extinderea activității și în zona de electromobilitate, vehicule electrice și tehnologii cu emisii poluante zero.

Urmare a prezenței noastre la târgul EVS 30 Stuttgart 2017, unde am aflat despre proiectele EV ce urmează să fie derulate și implementate în Europa,  am definitivat parteneriatul cu ChargePoint B.V. Olanda, unul dintre liderii europeni în tehnologia stațiilor de încărcare pentru vehicule electrice.

Mai recent, că urmare a partneriatului cu ChargePoint B.V. Olanda, am dezvoltat o extensie a produselor – charger și fast-chargere, destinate în mod deosebit zonelor publice, rezidențiale, business parc-uri.

Date complete de contact găsiți în Catalog Feroviar la pagina ARTI LOGISTIC SRL.


Soluția de a te prezenta gratuit companiilor din domeniul feroviar

Catalog Feroviar

În România sunt peste 1000 de companii care au diverse certificări, agremente tehnice sau atestate de furnizori feroviari sau sunt licențiate pentru a face transport feroviar. Pe lângă acestea, alte aproximativ 3-4000 de companii, instituții, organizații, produc și/sau prestează servicii, influențează politic, legislativ, administrativ și/sau executiv domeniul feroviar și cel al transportului urban pe șină.

La începutul lunii aprilie, Catalog Feroviar a inaugurat pe site-ul Club Feroviar rubrica “Industria feroviară românească”. La această categorie, orice tip de entitate juridică care activează în domeniul feroviar își poate prezenta produsele sau serviciile într-un articol de promovare publicat gratuit.

Mai multe detalii despre cum puteți beneficia de această ofertă puteți afla din acest articol sau puteți să ne contactați la office@catalogferoviar.ro sau tel: 021 22 44 385.

Ultimele Articole