spot_img
luni, ianuarie 24, 2022
spot_img

ARF face primul pas spre noi achiziții de material rulant. Cum? Își face adresă de e-mail

Consecventă proverbului chinez „o călătorie de o mie de mile începe cu un singur pas”, ARF demarează achiziții noi de material rulant prin… înființarea unei adrese de e-mail dedicate. Aceasta după ce, cel mai probabil, a pierdut finanțări nerambursabile de sute de milioane de euro pentru achiziții, aspecte asupra cărora nu se pronunță. După trei ani de la demarare, licitația de rame regionale a fost anulată.

În scopul asigurării unei comunicări eficiente, ARF a creat adresa de e-mail: mr@arf.gov.ro, la care producătorii de material rulant pot transmite materiale de informare, care să conțină subiecte legate de bunele practici și noile tehnologii, în ceea ce privește domeniul producției de material rulant, potrivit unui comunicat de presă al ARF de zilele trecute.

Citește cum ARF a trimis participanții la licitație să consulte Mersul Trenurilor pentru a obține informațiile solicitate.

„Astfel, prin intermediul acestui canal de comunicare, ARF dă posibilitatea firmelor/persoanelor interesate să comunice informații relevante cu privire la achiziția de material rulant, astfel încât obiectivele pe termen scurt, ce intră în sfera de activitate a ARF, respectiv:

– achiziția de rame electrice de lung parcurs,

– achiziția de rame cu tracțiune alternativă,

– achiziția de locomotive electrice,

– sprijinirea modernizării materialului rulant existent,

să fie realizate, în termenele prevăzute de legislația în vigoare în materia achizițiilor publice”, au explicat reprezentanți ai ARF.

Ultimele Articole