duminică, februarie 18, 2024
spot_img

Aplicația YouthTB a Societății de Transport București este disponibilă și pentru studenți

Aplicația YouthTB a Societății de Transport București STB SA este disponibilă începând de joi și pentru studenți, au anunțat oficialii operatorului de transport de suprafață din Capitală.

„Noul an universitar începe fără deplasări la centrele de vânzare ale STB SA, fără stat la cozi și fără birocrație. Achiziționarea abonamentului de transport se face acum simplu și rapid, direct din aplicație. Utilizând YouthTB puteți obține abonamentul de transport de suprafață pentru zona metropolitană București – Ilfov fără a a mai avea grija cardului. Mai mult timp pentru școală și pentru distracție. Împreună reducem costurile și facem transportul mai sustenabil”, a declarat Adrian Criț, directorul general al STB SA.Aplicația YouthTB permite eliberarea de abonamente reduse și gratuite

Platforma YouthTB lansată de STB SA permite obținerea abonamentelor metropolitane din zona București – Ilfov valabile pe perioada anului școlar/universitar, pe toate liniile de transport public de suprafață, indiferent de operatorul de transport, conform legislației în vigoare.

Aplicația poate fi descărcată din:

App Store

Google Play

La începutul lunii în curs, Societatea de Transport București STB SA a lansat aplicația mobilă YouthTB, dedicată elevilor care frecventează unitățile de învățământ acreditate din municipiul București sau județul Ilfov, pentru obținerea abonamentului gratuit de transport, după cum a scris la vremea respectivă Club Feroviar.

Ultimele Articole