spot_img
miercuri, decembrie 8, 2021
spot_img

Aplicația CFR Călători are o nouă versiune. Cumpărare rapidă de bilete de tren spre Aeroport

Aplicația CFR Călători are, începând de miercuri, 18 august 2021, o nouă versiune, care permite cumpărarea rapidă a biletelor de tren spre și dinspre Aeroportul Henri Coandă.

Aplicația CFR Călători

Operatorul feroviar de stat a anunțat că începând din 18 august 2021 este disponibilă o nouă versiune a aplicației “CFR Călători mersul trenurilor și bilete online”.

Aceasta permite cumpărarea mai ușoară a biletelor pentru trenurile care circulă pe relația București Nord – Aeroport Henri Coandă și retur. Concret, pe pagina de întâmpinare a fost pus un buton dedicat ”Bilete pentru ruta Henri Coandă – Patinoar PO – Parc Mogoșoaia – București Nord.

Aplicația CFR Călători nu este disponibilă pe iPhone

”Folosind noua funcție, alături de salvarea datelor călătorilor și Click4pay, pasagerii pot cumpăra mai rapid și sigur biletele înainte de călătorie, pe ruta București Nord – Aeroport Henri Coandă și retur. Instalarea noii versiuni a aplicației mobile ‘CFR Călători mersul trenurilor și bilete online’ se poate face prin accesarea următorului link (https://bilete.cfrcalatori.ro/Mobile/Airport) sau prin căutare în Magazin Play (Ex: „bilete CFR Călători”). Aplicația este disponibilă pentru dispozitivele cu sistem de operare Android (minimum Android 5.1)”.

CFR Călători opereză 60 de trenuri pe ruta București Nord – Aeroportul Henri Coandă și retur. Tariful este de 4 lei (5 lei cu rezervarea locului). Circulaţia trenurilor este cadenţată şi acoperă aproape întreaga durată a zilei, asigurând nevoile de transport atât pentru traficul de călători ocazional, cât şi pentru cel de navetă. (A.B.)

RECOMANDĂRI

Ultimele Articole