vineri, decembrie 1, 2023
spot_img

Anunțuri de angajare și cursuri de calificare publicate în ultima săptămână pe platforma CFiR

Mai multe anunțuri de angajare, precum și unul pentru înscrieri la cursul de calificare în meseria de Șef Tren, au fost publicate în ultima săptămână pe platforma CFiR.

Companiile care au publicat anunțuri de angajare sunt: Egis România, ASTRA TRANS CARPATIC, LTE-Rail România și Societatea de Transport București STB SA, iar Cargo Trans Vagon S.A. a anunțat că face înscrieri pentru cursul de calificareȘef Tren.

Ce trebuie să faci dacă identifici un anunț care te interesează?
Dacă îți dorești să faci parte din echipa unei companii care a publicat un anunț pe platforma CFiR tot ce trebuie să faci este să parcurgi pașii de mai jos:

  1. Să identifici și să accesezi anunțul care te interesează.
  2. Să aplici la anunț printr-un click pe butonul ”Aplică Acum”.
  3. Să trimiți, prin formularul de aplicare, un CV relevant din punct de vedere al postului la care aplici, eventual însoțit și de o scrisoare de intenție.
  4. Pentru a obține mai multe informații decât cele din anunțurile de pe site-ul www.cfir.ro, poți contacta departamentul de resurse umane al companiei care a publicat anunțul de interes la datele de contact aflate în partea de sus a acestuia.

Anunțuri de angajare și cursuri de calificare publicate în ultima săptămână pe platforma CFiR

S.C. Cargo Trans Vagon S.A. (CTV) este un operator de transport feroviar de marfă, care din anul 2004 desfășoară activități de ansamblu ale transportului feroviar de marfă, intern și internațional, în conformitate cu cerințele feroviare și ale tehnologiilor specifice de transport, în condiții de compatibilitate cu sistemul de transport feroviar european.
Societatea anunță că au început înscrierile pentru un curs de calificare în meseria de Șef Tren, pentru care este necesar să fii absolvent de învățământ general obligatoriu/liceal, respectiv absolvent de minimum 10 clase și apt din punct de vedere medical și psihologic pentru funcția pentru care se organizează cursul.
De asemenea, în oferta CTV se regăsesc și câteva anunțuri de angajare.

 

Societatea de Transport București STB SA este principalul operator de transport public de persoane din Municipiul București și Județul Ilfov și are responsabilitatea de a respecta valori, principii și reguli în măsură să asigure un transport public de calitate. Scopul companiei este de a contribui la dezvoltarea și progresul orașului.
STB SA caută să angajeze pentru funcția de Conducător Autobuz persoane care au pregătirea şi atitudinea necesare pentru a deveni angajaţi de succes.


Societatea ASTRA TRANS CARPATIC SRL, operator feroviar cu capital privat, înfiinţată în anul 2014, are ca activitate principală transportul feroviar de călători cu vagoane salon, de dormit şi cuşetă.

Posturile pentru care societatea caută personal sunt: Inginer Transporturi, Trafic și Logistică și Șef Tren în București, precum și Lăcătuș Montator Agregate Energetice și de Transport (LMAET) și Electrician în Titu, Jud Dâmbovița.


Egis lucrează în România de peste 20 de ani, furnizând servicii de inginerie și consultanță în sectoarele de transport rutier și feroviar, precum și în domeniul apei și mediului, energie, dezvoltare urbană și alte servicii de consultanță instituțională.
Compania, ale cărei valori fundamentale sunt ”Responsabilitate-Creativitate-Grijă pentru oameni”, dorește să angajeze, în București, ingineri cu experiență de minimum 5 ani în domeniul feroviar pentru posturile de Rail Design Engineer și Design Engineer Bridges/Structures M/F.


LTE-Rail România, un operator de transporturi feroviar în plină dezvoltare, ce activează în România din anul 2014, având o orientare către client, face parte din grupul LTE, cu sediul în Austria, cu prezență în opt state europene, și anume: Austria, Germania, Olanda, Polonia, Ungaria, Slovacia, Cehia și România.
Ultimul anunț publicat de companie pe platforma CFiR.ro este pentru angajarea unui Coordonator de Trafic Feroviar, post disponibil în București, dar mai sunt disponibile și alte posturi în ofertă.

Ultimele Articole