duminică, decembrie 3, 2023
spot_img

Anulări de trenuri internaționale la CFM. Călătorii își vor primi banii înapoi

Din cauza epidemiei de coronavirus, sunt mai multe anulări de trenuri internaționale la Calea Ferată din Moldova.

anulări de trenuri internaționale trenul Chișinău-Moscova

În condițiile în care autoritățile de la Kiev au decis închiderea granițelor, Întreprinderea de Stat Calea Ferată din Moldova a anunțat sistarea temporară a mai multor curse, informează site-ul oficial.md.

Este vorba despre trenul Chișinău – Moscova începând cu data de 14 martie 2020, Chișinău – Sankt Petersburg începând cu 15 martie 2020 și Chișinău – Odesa începând cu 20 martie 2020. „Costul biletelor procurate va fi restituit integral”, se arată într-un mesaj al Întreprinderii.

Și Rusia a anunțat că suspendă de marți, 17 martie, cursele feroviare spre Republica Moldova și Ucraina.  Sunt sistate și, cursele feroviare de pe liniile Moscova – Kiev și Moscova – Odessa, dar și mai multe curse interne, informează TV8.

Nu sunt primele anulări de trenuri internaționale la CFM

Tot din cauza epidemiei de coronavirus, circulația trenului Chișinău-Iași s-a supendat până la data de 2 aprilie 2020.

Întreprinderea de Stat Calea Ferată din Moldova a informat vineri, 13 martie, că sistează temporar circulaţia trenului 821/1051-1052/822 Chişinău – Iaşi (Socola) cu plecarea din Chişinău şi Socola. Decizia întreprinderii este motivată de „atestarea unui flux redus de călători”.

Trenul Chişinău-Iaşi nu mai circulă începând cu 14 martie şi până pe 2 aprilie. În ultima perioadă, mai multe universităţi din Iaşi au anunţat că suspendă procesul de studii până la finele lunii martie, în legătură cu situaţia creată de răspândirea coronavirusului de tip nou COVID-19.

Ultimele Articole