spot_img
luni, februarie 6, 2023
spot_img

Ansaldo STS semneaza un contract cu Delhi Metro Rail

05-ansaldoDelhi Metro Rail Corporation Ltd. (DMRC) a fost autorizată de Noida Metro Rail Corporation (NMRC) să procedeze la implementarea sistemului feroviar de metrou pentru coridorul Noida – Greater Noida. DMRC a atribuit consorţiului format din Ansaldo STS şi ZTE Corporation lucrările pentru sistemele de control al trenurilor, semnalizare (CBTC, controlul trenurilor bazat pe comunicaţii) şi telecomunicaţii pentru proiectul care vizează metroul dintre Noida şi Greater Noida.
Lucrările includ proiectarea, fabricarea, livrarea, instalarea, testarea şi darea în exploatare a sistemelor de control al trenurilor, de semnalizare şi de telecomunicaţii, livrarea pieselor de schimb şi instruirea personalului operator şi de întreţinere. Ansaldo STS, ca lider al consorţiului, este responsabil pentru executarea sistemului de control al trenurilor, a sistemului de semnalizare (bazat pe tehnologia CBTC) şi a unei părţi a sistemului de telecomunicaţii. Valoarea comenzii este de aproximativ 38,8 milioane de euro.
Proiectul feroviar pentru metroul care circulă între Noida şi Greater Noida are o lungime totală de 28,086 km între liniile centrale ale staţiilor terminale, fiind construit în întregime pe un viaduct cu 21 de staţii supraînălţate.

Ultimele Articole