spot_img
vineri, decembrie 2, 2022
spot_img

DOCUMENT Primăria Capitalei vrea bani din Anghel Saligny pentru liniile de tramvai

Primăria Municipiului București vrea finanțare prin Programul Anghel Saligny pentru liniile de tramvai rămase nemodernizate, precum și pentru proiecte care vor include sistem de transport pe șină.

Convocatorul pentru ședința Consiliului General al Municipiului București programată pentru luni, 8 noiembrie 2021, include zeci de proiecte care vizează liniile de tramvai rămase nemodernizate în Capitală.

De asemenea, pe listă este inclus și proiectul de continuare a lucrărilor la Străpungerea Nicolae Grigorescu-Splai Dudescu, parte din viitoarea linie de tramvai Berceni-Pipera. Și Prelungirea Ghencea este pe listă. Documentul poate fi consultat accesând linkul de mai jos:

oz_20211108Finanțare din Anghel Saligny pentru liniile de tramvai. LISTA completă a proiectelor

Iată lista completă a proiectelor de reabilitare a sistemelor rutiere care includ și linii de tramvai:

 • Proiect de Hotărâre privind aprobarea cererii de finanțare pentru obiectivul de investiții Străpungere Nicolae Grigorescu-Splai Dudescu, etapa II km 2+400 intersecție Calea Vitan Bârzești în cadrul Programului Național de Investiții Anghel Saligny
 • Proiect de Hotărâre privind aprobarea cererii de finanțare din Programul Național de Investiții Anghel Saligny pentru obiectivul de investiții penetrație Prelungirea Ghencea-Domnești și supralărgire Bulevardul Ghencea între strada Brașov și Terminal Tramvai 41
 • Proiect privind aprobarea cererii de finanțare și a devizului general estimativ, în vederea finanțării obiectivul de investiții „Reabilitare sistem rutier pe arterele Str. Paleologu, Str. Armand Călinescu, Str. Vasile Lascăr, Str. Lizeanu și Intrarea Vagonului”, în cadrul Programului Național de Investiții „Anghel Saligny”
 • Proiect privind aprobarea cererii de finanțare și a devizului general estimativ, în vederea finanțării obiectivul de investiții „Reabilitare sistem rutier pe Str. Barbu Văcărescu și Str. Căpitan Av. Alexandru Șerbănescu de la Șos. Ștefan Cel Mare la Pod Băneasa”, în cadrul Programului Național de Investiții „Anghel Saligny”
 • Proiect de hotărâre privind aprobarea cererii de finanțare și a devizului general estimativ, în vederea finanțării obiectivul de investiții „Reabilitare sistem rutier pe B-dul. Basarabiei de la intersecția cu B-dul.1 Decembrie 1918 până la cap terminal Republica”, în cadrul Programului Național de Investiții „Anghel Saligny”
 • Proiect de hotărâre privind aprobarea cererii de finanțare și a devizului general estimativ, în vederea finanțării obiectivul de investiții „Reabilitare sistem rutier între bucla de întoarcere B-dul. Tei – Str. Dna. Ghica, Piața Delfinului, B-dul. Chișinău, B-dul. Nicolae Grigorescu, Str. Iuliu Hațeganu, Șos. Vitan Bârzești până la Șos. Olteniței”, în cadrul Programului Național de Investiții „Anghel Saligny”
 • Proiect de hotărâre privind aprobarea cererii de finanțare și a devizului general estimativ, în vederea finanțării obiectivul de investiții „Reabilitare sistem rutier Buclă Gara de Est pe arterele B-dul. Gării Obor, B-dul. Ferdinand (între Gara Obor și Șos. Pantelimon), Șos. Pantelimon, Str. Baicului”, în cadrul Programului Național de Investiții „Anghel Saligny”
 • Proiect de hotărâre privind aprobarea cererii de finanțare și a devizului general estimativ, în vederea finanțării obiectivul de investiții „Reabilitare sistem rutier între bucla de întoarcere Str. Grațioasa – B-dul. Aerogării – DN1 – Complex Comercial Băneasa”, în cadrul Programului Național de Investiții „Anghel Saligny”
 • Proiect de hotărâre privind aprobarea cererii de finanțare și a devizului general estimativ, în vederea finanțării obiectivul de investiții „Reabilitare sistem rutier între bucla de întoarcere Piața Unirii și bucla de întoarcere Sf. Gheorghe”, în cadrul Programului Național de Investiții „Anghel Saligny”
 • Proiect de hotărâre privind aprobarea cererii de finanțare și a devizului general estimativ, în vederea finanțării obiectivul de investiții „Reabilitare sistem rutier pe Bulevardul Chișinău, în cadrul Programului Național de Investiții „Anghel Saligny”
 • Proiect de hotărâre privind aprobarea cererii de finanțare și a devizului general estimativ, în vederea finanțării obiectivul de investiții „Reabilitare sistem rutier pe B-dul. Dimitrie Pompeiu, Șos. Petricani, B-dul. Lacul Tei, Str. Maica Domnului, Str. Reînvierii și Str. Turmelor”, în cadrul Programului Național de Investiții „Anghel Saligny”
 • Proiect de hotărâre privind aprobarea cererii de finanțare și a devizului general estimativ, în vederea finanțării obiectivul de investiții „Reabilitare sistem rutier pe B-dul. Expoziției, Str. Aviator Popișteanu, Str. Puțul lui Crăciun, Str. Dornei și Str. Clăbucet”, în cadrul Programului Național de Investiții „Anghel Saligny”
 • Proiect de hotărâre privind aprobarea cererii de finanțare și a devizului general estimativ, în vederea finanțării obiectivul de investiții „Reabilitare sistem rutier B-dul. Ferdinand, între Șos. Mihai Bravu și Str. Traian”, în cadrul Programului Național de Investiții „Anghel Saligny”
 • Proiect de hotărâre privind aprobarea cererii de finanțare și a devizului general estimativ, în vederea finanțării obiectivul de investiții „Reabilitare sistem rutier pe arterele B-dul. I. Ghe. Duca, Str. Al. I. Cuza, Calea Griviței și B-dul. Dinicu Golescu”, în cadrul Programului Național de Investiții „Anghel Saligny”
 • Proiect de hotărâre privind aprobarea cererii de finanțare și a devizului general estimativ, în vederea finanțării obiectivul de investiții „Reabilitare sistem rutier pe arterele Sfântul Ionel Perlea, Str. Grigore Cobălcescu și traseul de pe B-dul. Ion Mihalache, Calea Griviței, B-dul. Bucureștii Noi, B-dul. Gloriei inclusiv cap terminal Str. Piatra Morii și Bucla de tramvai Cișmigiu”, în cadrul Programului Național de Investiții „Anghel Saligny”
 • Proiect de hotărâre privind aprobarea cererii de finanțare și a devizului general estimativ, în vederea finanțării obiectivul de investiții „Reabilitare sistem rutier B-dul. Mărășești între B-dul. Dimitrie Cantemir și Str. 11 Iunie „, în cadrul Programului Național de Investiții „Anghel Saligny”
 • Proiect de hotărâre privind aprobarea cererii de finanțare și a devizului general estimativ, în vederea finanțării obiectivul de investiții „Reabilitare sistem rutier pe B-dul. Pache Protopopescu și Str. Traian”, în cadrul Programului Național de Investiții „Anghel Saligny”
 • Proiect de hotărâre privind aprobarea cererii de finanțare și a devizului general estimativ, în vederea finanțării obiectivul de investiții „Reabilitare sistem rutier pe B-dul. Theodor Pallady, B-dul 1 Decembrie, B-dul. Basarabia, Calea Călărașilor, B-dul. Corneliu Coposu inclusive Bucla Complex Titan”, în cadrul Programului Național de Investiții „Anghel Saligny”
 • Proiect de hotărâre privind aprobarea cererii de finanțare și a devizului general estimativ, în vederea finanțării obiectivul de investiții „Reabilitare sistem rutier Calea Dudești”, în cadrul Programului Național de Investiții „Anghel Saligny”.

Toate proiectele sunt inițiate de primarul general Nicușor Dan.

Ultimele Articole