spot_img
vineri, decembrie 2, 2022
spot_img

Conducerea Metrorex anunță masive angajări la metrou începând cu 1 iulie

Directorul general al Metrorex, Dumitru Șodolescu, a anunțat că de la 1 iulie încep masive angajări la metrou, fiind disponibile posturi din cele mai diverse.

angajări la metrou

Vor fi angajați 354 de oameni pentru completarea deficitului de personal existent și alți 947 în vederea deschiderii circulației pe Magistrala 5 Râul Doamnei – Eroilor, prognozată pentru luna decembrie a acestui an.

Angajări la metrou. Posturi disponibile

”Două sute de potențiali angajați au fost deja testați. Pe de altă parte, avem mecanici deja școlarizați”, a spus Dumitru Șodolescu. Sunt disponibile posturi din cele mai diverse, de la lăcătuși mecanici la controlori de acces și casieri. Metrorex SA are în momentul de fașă un număr de 4.560 de angajați.

Tronsonul de metrou Drumul Taberei – Eroilor al Magistralei 5 va avea o lungime de 6,87 km, 10 stații și un depou. În stația Eroilor se va realiza legătura cu Magistralele 1 și 3 de metrou. Cele 10 stații de pe tronsonul Drumul Taberei – Eroilor vor fi: Râul Doamnei, Brâncuși, Valea Ialomiței, Romancierilor, Parc Drumul Taberei, Tudor Vladimirescu, Favorit, Orizont, Academia Militară, Eroilor 2.

Ultimele Articole